Micutzu este de NERECUNOSCUT. Ce a făcut ca să slăbească zeci de kilograme: „Când ai aproape 170 kg…”

Micutzu este de NERECUNOSCUT. Ce a făcut ca să slăbească zeci de kilograme: „Când ai aproape 170 kg…”
Micutzu este de NERECUNOSCUT. Ce a făcut ca să slăbească zeci de kilograme: „Când ai aproape 170 kg...”
Autor:

Micutzu este de NERECUNOSCUT. Actorul a dezvăluit ce a făcut ca să slăbească aproape 50 de kilograme. El a dezvăluit și ce l-a determinat să facă acest lucru.

Cosmin Nedelcu alias Micutzu, actor de film și stand-up, în vârstă de 32 de ani, a spus că a pornit lupta împotriva kilogramelor începând de la grija pentru sănătate.

„Am slăbit pornind de la grija pentru sănătate. Când ai aproape 170 kg… Ajungi ușor la cifra asta pentru că nu îți dai seama în momentul în care te îngrași că prinzi proporții, mai ales că îmi blocam în minte faptul că mă îngraș”, a povestit Micutzu, într-o emisiune la Digi24.

Această decizie a luat-o imediat după ce și-a însoțit un prieten la spital pentru a se opera pentru micșorarea stomacului: „El s-a pus pe cântar, avea 167,8, eu aveam 167,8. M-am panicat, mai mult decât conștientizat. Și am început cu chestii mici. Nu am mai mâncat carne foarte des, am avut o pauză de opt luni. A contribuit foarte mult. Iar apoi clasicul fără carbohidrați și fără zahăr”, a dezvăluit Cosmin Nedelcu, precizând că a slăbit într-o perioadă de trei ani.

Micutzu a menționat că a mers zilnic 20 de kilometri cu bicicleta pentru a reuși să piardă în greutate: „Mai ales vara făceam 20 kilometri cu bicicleta”, a mai precizat renumitul actor.

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X