Michelle Obama socheaza din nou! Fosta prima doamna a SUA a aruncat BOMBA: “Imi voi cauta un alt barbat care sa ma asculte.”

Michelle Obama a marturisit cum a ajuns sa il ameninte pe Barack ca daca nu foloseste telefonul isi va gasi un alt barbat s-o asculte.

Fosta primă doamnă a mărturisit despre modul în care a fost la un pas de a găsi „un alt bărbat”, după ce fostul președinte i-a spus că preferă să comunice prin scrisori, în locul apelurilor telefonice sau mesajelor atunci când pleacă singur în deplasări.

Şi atât i-a trebuit… replica ameninţătoare a soţiei a sosit imediat: „Îmi voi căuta un alt bărbat care să mă asculte”.

Citește și: Drama Andreei Marin! Vedeta este devastata: „Dacă închid ochii, o simt fizic!”

În cea mai bine vândută autobiografie la ora actuală Michelle Obama le-a spus cititorilor despre calvarul pe care l-a îndurat când a încercat să-l aducă pe Obama în secolul 21 în timp ce călătorea, precum și avertismentul serios pe care i l-a servit.

Ea a scris: „Barack mi-a spus, înainte de a pleca, că preferă scrisorile. „L-am informat pe Barack că, dacă doreşte ca relația noastră să funcționeze, va trebui să se adapteaze cu telefonul”. Spunându-i verde-n faţă: „ Dacă nu vorbesc cu tine, s-ar putea să trebuiască să găsesc un alt tip care să mă asculte…Glumeam, dar doar puțin„.

Și așa a ajuns Barack Obama prieten cu telefonul. Avertismentele au fost destul de dure pentru ca Barack să schimbe pixul și hârtia pentru telefon, iar ca dovadă sunt cei 27 de ani de căsnicie.

Cu toate acestea, atunci când realizatorul TV Jimmy Kimmel a întrebat-o pe Michelle dacă va exista o „ruptură” între ea și Barack în cazul în care Oprah nu-i include şi lui cartea în clubul select, Michelle a răspuns: „S-ar putea să-i rănească sentimentele, dar el va trece peste asta”.

Michelle, extrem de sinceră, a vorbit şi despre viaţa de cuplu: „Cuplurile tinere cred că tot ceea ce văd despre noi, în general, este numai dragostea. Părerea mea este că nu putem fi aici ca modele perfecte și să nu spunem oamenilor adevărul despre viață și relații. Căsătoria este muncă. Căsătoria este grea”, a spus Michelle Obama gazdei talk-showului Jimmy Kimmel Live!, difuzat pe ABC.