Michelle Obama, din nou in centrul ateniei! Fosta prima doamna a Americii a reusit sa socheze. Iata gestul care a dat-o de gol

Michelle Obama îşi va petrece singură vacanța în Mallorca. Fosta prima doamnă a Americii va ateriza în Insulele Baleare departe de ochii lumii la sfârşitul lunii august. Toate acestea se întâmplă în urma dezvăluirilor în presa americană că cei doi soţi ar fi deja separaţi.

Presa americană vorbește despre o separare între soţii Obama iar decizia lui Michelle Obama de a fi singură în Mallorca nu face decât să alimenteze zvonurile despre divorț. Dar, sunt voci care spun că poate fi vorba şi despre o strategie de imagine şi că nici nu se pune problema unui divorţ. Politicieni apropiaţi cuplului au declarat că „soţii Obama au o căsătorie solidă” şi că „nu cred aşa ceva”.
Michelle Obama se va bucura de o vacanță relaxantă în Mallorca la sfârșitul lunii august și va sta împreună cu fostul ambasador al SUA în Spania, James Costos, potrivit Diario de Mallorca.
Vacanța din acest an a fostei primei doamne a Statelor Unite este însoțite de zvonuri despre separarea de Barack Obama , potrivit presei americane.  Această veste nu a fost negată de cuplu, dar se pare că acest nou gest al lui Michelle –  de a petrece singură pe o insulă –  poate spune multe ţinând cont că erau de nedespărţit înainte.
În momentul de față, nu se știe prea mult despre vizita soției fostului președinte al Statelor Unite pe insulă, dar se pare că este programat să sosească la sfârşitul lunii august. Va fi pentru a patra oară când fosta primă doamnă a Statelor Unite călătorește în Insulele Baleare. Prima dată când a călătorit în Mallorca a fost  pentru o întâlnire cu regele Juan Carlos.