Michael Schumacher este „în ultimul stadiu de degradare”!

Un neurochirurg celebru dezvăluie tot despre starea de sănătate extrem de gravă a pilotului de Formula 1. Acesta spune că pilotul Michael Schumacher este „în ultimul stadiu de degradare”.

După ce Jean Todt, fostul şef al Ferrari, spunea că a urmărit împreună cu el, la tv, un Grand Prix de Formula 1, fanii se bucurau că marele pilot își va reveni după tragicul accident suferit la schi. La scurt timp după declarația fostului șef, un celebru medic neurochirurg spunea că nici vorbă să-și revină, din contră, se află „în ultimul hal de degradare’.

Starea de sănătate a lui Michael Schumacher este foarte tare deteriorată

Citește și: Drama unei jurnaliste de la TVR: Corpul mi s-a învinețit

„Starea de sănătate a lui Michael Schumacher este foarte tare deteriorată şi degradată. Imaginea sa este foarte diferită faţă de cea pe care o ştim când era pe circuit. S-a deteriorat mult la toate nivelurile, atât organic, cât şi la nivelul musculaturii şi scheletului”, a declarat neurochirurgul, Nicola Acciari, de la spitalul din Bologna, pentru publicaţia Contro Copertina.

„Toate acestea sunt rezultatul traumei la creier pe care a suferit-o”, a adăugat el, potrivit România TV, menționând că „oricine l-ar vedea ar fi şocat să vadă starea sa de degradare’.

Pilotul a suferit un accident la schi!

Pe 29 decembrie 2013, Michael Schumacher a suferit un accident la schi, în Alpii francezi. Marele pilot de F 1 a  fost diagnosticat cu un traumatism cranian sever şi o hemoragie cerebrală, fiind operat de două ori.

Pe 16 iunie 2014, Schumacher a fost transferat  la un spital de specialitate din Lausanne, iar pe 9 septembrie 2014 a fost externat. Acum este tratat în locuința sa din Elveția.

Reamintim că fostul manager al pilotului de Formula 1 se răscoală. Acuzații grave la adresa soției lui Schumacher

„Willi” Weber, fostul manager al pilotului și Corinna Schumacher au ajuns la cuțite. Acest lucru s-a întâmplat pentru că Soția lui Michael Schumacher ascunde adevărul despre starea de sănătate a fostului pilot de Formula 1

Citește continuarea…