Un mare actor american avertizează politicienii în legătură cu armele nucleare

Un mare actor american avertizează politicienii în legătură cu armele nucleare
Un mare actor american avertizează politicienii în legătură cu armele nucleare
Autor:

Michael Douglas s-a declarat extrem de îngrijorat în legătură cu armele nucleare și încurajează aspiranţii la preşedinţia Americii să se ocupe de de această problemă gravă.

In this image made from video, Michael Douglas, center, sits with filmmakers Smriti Keshari, left, and Eric Schlosser, Saturday, April 23, 2016, in New York. Their groundbreaking multimedia installation on the threat of nuclear war, “The Bomb,” will close the Tribeca Film Festival. Douglas wore purple to honor the late music icon, Prince. (AP Photo)

Michael Douglas (71 de ani) lucrează la un film documentar despre o familie din California, care trăieşte în apropierea unei fabrici Boeing, unde are loc un accident nuclear în anii 1950.

„Practic, a otrăvit tot cartierul. Toată familia are cancer tiroidian”, a declarat actorul pentru The Hollywood Reporter.

Documentarul  „/ Bomba” a fost promovat de actor la Festivalul de Film Tribeca, iar el a menționat că lumea se apropie cu pași repezi în avansarea armelor nucleare: „Lumea se apropie de un nou Război Rece în avansarea armelor nucleare. Este vorba despre trilioane de dolari cheltuite, ruşii şi-au lansat noile rachete. Este foarte greu de crezut”.

Poate, doar poate, putem avea o nouă generaţie care poate examina una dintre cele mai grave probleme de pe planetă la momentul actual. Anul acesta vor avea loc alegeri. Odată ce trecem de alegerile primare şi odată ce mai multă atenţie este atrasă asupra modului în care această cursă pentru arme continuă, ar trebuie să existe o discuţie amplă pe acest subiect, în toamnă. Se pare că vor fi Donald Trump şi Hillary Clinton, cu păreri distincte asupra acestui aspect primordial. 

Lucrul terifiant la problema nucleară este…că trebuie să aştepţi până apare cu adevărat o bombă, care va face ca vieţile pierdute în urma atacului terorist de pe 11 septembrie şi atentatelor din Paris sau Bruxelles să pară o nimica toată în comparaţie cu decesele provocate de aceasta.

Putem elimina armele nucleare. Este foarte uşor. Noi, ca oameni, putem face ceva în legătură cu asta. Chiar putem, stă în puterea noastră„, a conchis Michael, citat de mediafax.ro.

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X