Un scandal pornit în acest weekend o are protagonistă pe Anamaria Prodan, acesta a devenit unul din cele mai mediatizate scandaluri din ultima vreme în România. Impresara i-a aplicat un pumn lui Dan Alexa, antrenorul Astrei Ploiești, chiar în fața jurnaliștilor care îi așteptau pentru declarații, iar acum încearcă să explice acel gest greu de explicat, și totuși.

Prezentă în studio la ProTV, chiar televiziunea care a reușit să surprindă acele imagini, Anamaria Prodan s-a rușinat. „Nu-mi face cinste. E prima dată când văd imaginile. Nu-mi place, e ceva oribil. Mi-e rușine de ce-am făcut. Chiar dacă sunt impulsivă, nu e o chestie normală”, a spus impresarul.

Citește și: Bianca Drăgușanu a divorțat! Vedeta s-a despărțit cu scandal de Alex Bodi!

Aceasta a povestit și de la ce a pornit tot acest scandal, motivul oficial fiind un transfer nereușit.

A fost vorba de un transfer nereușit, cu toate că după 45 de minute nu poți să-ți dai cu părerea. Mai multă lume mi-a spus că e vina mea. Am avut o discuție, nu mi-a convenit ceva, el s-a îndârjit și m-a provocat. Niciun bărbat pe pământul asta nu se aștepta la așa ceva. Când am văzut cum au reacționat ceilalți bărbați din fotbalul românesc, pumnul asta trebuia să meargă către altcineva.

(…) Știi câte mii de telefoane am primit? De la oameni politici, de la oameni de fotbal! Nu știi ce reacții au femeile, niciodată nu știi. E greu să lucrezi cu o femeie, să știi. Nu-mi face plăcere, dar nu-s Lacul Lebedelor. Am crescut singură, pe stradă, mi-am făcut singură dreptate ori cu pumnul, ori cu vorba, ori cu o fapta bună”, s-a lăudat Prodan.

Explicația vine în contextul în care s-a zvonit că mobilul „corecției” pe care Prodan i-a aplicat-o lui Alexa a fost o relație amoroasă pe care cei doi ar avea-o departe de ochii publicului. Evident, informația a fost negată de Anamaria, care a vrut să clarifice și aceste informații.

Alexa e cel mai bun prieten al meu! De ce să fie gelozie? Față aia brunetă era cu noi înăuntru. Alexa e prietenul meu! Cei din fotbal care stau cu noi și vorbim non-stop zâmbesc când aud de subiectul asta. E normal să scrie că divorțează Prodan, când se scrie așa ceva se iau bani. Întrebați-l pe Alexa de bruneta din imagini, e viața lui. Oamenii care vorbesc de noi n-au simțit niciodată ce am simțit eu alături de antrenorul Dan Alexa, echipe promovate și așa mai departe”, a conchis impresarul.