Metoda de înşelăciune “Accidentul” face în continuare victime. Escrocii au încercat să obţină bani de la trei oameni din oraşul Focşani, judeţul Vrancea.

Reporter RRA, Gabriel Sava – Două persoane în vârstă, din Municipiul Focșani, au căzut victime ale metodei “Accidentul”, pe 1 martie, după ce au fost sunate, pe telefonul fix, de persoane care au pretins că sunt medici.

Fără a ști că vorbesc cu răufăcători și crezând povestea spusă de aceștia, care au pretins că este nevoie de o sumă importantă pentru o intervenție medicală, cele două persoane au dat toți banii pe care îi aveau în casă, respectiv 23.000 de lei. Când au realizat că era doar o înșelăciune, au sunat la 112.

Citește și: Drama unei jurnaliste de la TVR: Corpul mi s-a învinețit

Tot pe 1 martie, un apel la 112 a anunțat o altă tentativă de înșelăciune, însă de data aceasta, escrocii au fost refuzați după ce persoana apelată știa de metoda “Accidentul” pe care polițiștii au mediatizat-o, în mod frecvent, fiind poate cea mai popularizată metodă de înșelăciune din ultimii ani care, din păcate, încă face victime.