evzmonden.ro Web analytics

Mesajul ZDROBITOR pe care Tudor Chirilă l-a scris pe Facebook i-a ÎNGROZIT pe FANI

Mesajul ZDROBITOR pe care Tudor Chirilă l-a scris pe Facebook i-a ÎNGROZIT pe FANI
Mesajul ZDROBITOR pe care Tudor Chirilă l-a scris pe Facebook i-a ÎNGROZIT pe FANI

Mesajul ZDROBITOR pe care Tudor Chirilă l-a scris pe Facebook i-a ÎNGROZIT pe FANI!

Tudor Chirilă, actor, muzician, compozitor și producător român, a transmis un mesaj tranșant pe pagina personală de socializare la adresa politicienilor.

Nu este prima oară când actorul Tudor Chirilă, în vârstă de 43 de ani, cunoscut pentru implicarea sa în protestele din Capitală și a modificării legilor justiției, este deranjat de deciziile luate de guvernanți. El spune că România este într-o stagnare totală, fără speranțe de redresare.

”Avem salarii tăiate, nu mărite. Modificările codului fiscal sunt imprevizibile, ilogice și riscă să ne coste rău de tot în viitor. Țara este într-o stagnare totală, fără speranțe de redresare. Sănătate, educație, infrastructură zero. Programul de guvernare nu există. Viorica Vasilica era ieri îngrijorată că a căzut Dow Jones-ul, asta în caz că știe ce înseamnă. Am râs un pic. În schimb, avem o mare problemă: cum s-o demitem cu orice preț pe Kovesi, chiar dacă nu avem probe care s-o incrimineze. Unicul obiectiv al programului de guvernare este desființarea DNA, prin reformarea lui totală așa cum cere Șerban Nicolae, senator PSD cu comportament si limbaj de mahala. Aruncăm niște petarde, mai mixăm niște înregistrări, ne tăvălim un pic pe jos pe la televiziuni și încercăm să-i mai ducem pe oameni pe niște piste false. În schimb, nu ne întoarcem în țară când suntem audiați de DNA. Dacă DNA ar fi funcționat normal (adică să furăm și noi fără frică) ne-am fi întors. Cred că niciodată România nu a fost atât de asaltată din interior cum este acum. Dacă un clan mafiot ajunge să pună în discuție funcționarea justiției de maniera în care se întâmplă zilele astea, e nasol. În anii cincizeci comunismul a fost instaurat de puterea sovietică, prin agenții lor trimiși în România. Cred că Stalin e foarte surprins pe unde e el acum să vadă că o țară se poate distruge din interior, fără prea mare efort. Probabil că următorul pas e să-i pună un kil de cocaină în mașină lui Koveși. Poate, poate  Oricum Viorica Vasilica (ce rușine ca o numire istorică pentru feminismul din România și egalitatea de șanse să fie îngropată sub greutatea incompetenței) s-a executat, dansează pe ritmuri îndrăgite, iar Tudorel e în stare să vină de unde răsare soarele ca să devină eroul național care va salva justiția în România. Ce se va întâmpla cu românii care nu văd lucrurile din perspectiva mafiei? Nimic bun. Pentru că nu se poate întâmpla nimic bun când nu mai ai țară. Vor forța demiterea lui Kovesi cu orice preț. Sunt disperați. Probabil mai disperați ca noi. Pentru că așa cum noi ne dorim o altă Românie și ei vor să păstreze cu orice preț România lor”, a scris Tudor Chirilă pe Facebook.


Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

3 Comentarii

  • Nu. Jigodia nu este proasta deloc rste doar o mare javra suhatoare de bani publici care vorbeste de inscemari la adresa lui kovesii cind s-a dovedit clar ca malaca face altora asta ca sa-i bage in puscarie…vorbeste de Stalinism exact in tara in care inculpatii unguroaicei chiar n-au nici un drept si pot fi condamnati FARA MARTORI SI PROBE DOAR CA SA DAM UN EXEMPLU DIN EI SOCIETATII …Asa ca scirnavia asta securist acoperita nu este proasta deloc ESTE DOAR O SCIRNAVIE NEOSECURISTA DE CLOSET TARANESC DIN FUNDUL CURTII ….PAREREA MEA ! P.S. JIGODIE PLINAVDE NULITATE SECURISTA I-ati ba labele tale unsuroase de pe banii publici ai primariilor ca primeste solda destul !

  • Întotdeauna va fi cineva care sa dea “replica”. Însă Adevărul nu poate fi acoperit de replici, comentarii, atacuri, minciuna și injurii, de nimeni și de nimic. Toți cei care nu înțeleg vor înțelege, mai repede sau mai târziu.

  • Asta e mai afona decit toti ministrii p.sd.-isti care i-a avut Romania in ultimii 2 ani,o inculta cum n-am vazut in viata mea!!!cei di’naintea ei au fost cu 10 etaje mai sus decit aceasta douazeci douazeci!!!.Mi-e groaza ce va urma…

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

[wysija_form id="7"]

X