Mesajul IMPRESIONANT al Lidiei Vadim la un an de la moartea „Tribunului”!

Mesajul IMPRESIONANT al Lidiei Vadim la un an de la moartea „Tribunului”!
Mesajul IMPRESIONANT al Lidiei Vadim la un an de la moartea „Tribunului”!
Autor:

Lidia Vadim, fiica cea mare lui Corneliu Vadim Tudor, a făcut o mărturisire  impresionantă despre tatăl ei pentru ziarulring.ro, la un an de la moartea tatălui său.

„A fost un an foarte greu. Parcă abia am clipit anul trecut şi, când am deschis ochii,  ne-am trezit peste un an… fără tata”.

Lidia Vadim a povestit despre visele ei cu tatăl său: „Am visat o dată că eram într-o clădire, ca într-o biserică, și tata era într-un pat și m-a luat de mână și m-a întrebat despre problemele pe care le avem, despre mama m-a întrebat, despre problemele ei cu inima. Și ne-a spus că trebuie să mergem mai departe. L-am mai visat o dată la Mânăstirea Curtea de Argeș. Și erau mulți preoți acolo, și el era cu sora mea și știu că m-am chinuit și eu să ajung la el, dar, vedeți, în visele mele,  eu niciodată nu-i văd fața lui tata. Fața lui este ca într-un nor și eu nu pot să i-o văd. Apoi, părintele Cărămizaru îl visează foarte des. L-a visat o dată că era pe un vapor și-i spunea tata că așpteaptă musafiri la masă. Nu știu ce am mai visat eu.  De pildă, în cel mai recent vis, se făcea că eram cu tata în mașina lui, iar eu eram în spatele lui. Și el voia să mergem acasă. Și eu i-am spus că o să vadă lumea că el trăiește. Iar el zicea că le va spune că a venit mai devreme ca să rezolve lucrurile și apoi pleacă înapoi”.

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X