Oana Pellea, mesaj cu emoții pentru iubirea vieții ei! „Iubirea mea…”

Oana Pellea, mesaj cu emoții pentru iubirea vieții ei! „Iubirea mea…”
Oana Pellea, mesaj cu emoții pentru iubirea vieții ei! „Iubirea mea...”
Autor:

Oana Pellea a transmis un mesaj emoționant pe pagina personală de socializare în memoria Mihaelei Domnica Pellea, ființa care i-a dat viață.

Pentru că pe 8 noiembrie, creştin-ortodocşii serbătoresc Sfintii Arhangheli Mihail și Gavril, Oana Pellea a ținut să-i transmită mamei sale un mesaj extreme de emoționant: „Mihaela mea. Iubirea mea. Mama. Daca in Cer te voi striga pe numele tau: Mihaela Domnica si nu imi vei raspunde…stiu ca te voi simti, recunoaste si iubi, precum pe Pamant asa si in Cer”, a scris, îndrăgita actrița în urmă cu puțin timp pe pagina personală de socializare.

Oana Pellea este o actriță română de teatru și film. Ea s-a născut la 29 ianuarie 1962 în Bucureşti. Este fiica Domnicăi Mihaela şi a actorului român Amza Pellea.

De-a lungul carierei sale a primit nenumarate premii printre care: premiul Aristizza Romanescu pentru cariera teatrală şi cinematografică la 16 decembrie 2010, premiul Uniunii Oamenilor de Teatru din România (UNITER) pentru cea mai bună actriţă şi i s-a acordat premiul Fundaţiei Culturale Române pentru Carieră Internaţională Remarcabilă. Oana Pellea a primit și premii internaţionale pentru rolul principal din Stare de fapt, inclusiv premiile pentru Cea mai bună Actriţă la Festivalul de Film de la Geneva, premiul Oraşului Geneva, la Festivalul Filmului Politic de la San Marino şi la Festivalul Internaţional de Film „Vulturul de Aur” dinBatumi, Georgia.

Sursă foto: Facebook

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X