Mesajul Danei Rogoz de la miezul nopții! În urmă cu câteva ore, Dana Rogoz a anunțat pe blogul personal că este însărcinată pentru a doua oară. Fanii actriței au reacționat imediat atunci când au aflat că va aduce pe lume o fetiță.

Mesajul Danei Rogoz de la miezul nopții. Am adaugat in jurnalul meu de pe Instagram, cu “LATER EDIT”, cele mai importante momente

La finalul zilei, actrița posta pe Facebook următorul mesaj de mulțumire:

„353/365 Dragi prieteni, va multumesc pentru miile de mesaje si ganduri bune pe care ni le-ati adresat azi, la aflarea vestii ca familia noastra se va mari. Cele mai frumoase momente ale zilei au fost cele in care v-am citit urarile ❤
P.S. Sa stiti ca tot azi am adaugat in jurnalul meu de pe Instagram, cu “LATER EDIT”, cele mai importante momente legate de sarcina. Pont: zilele 266, 322, 329, 338…”, a scris Dana Rogoz.

Citește și: Coincidență uimitoare! Toate cele trei vecine din serialul „La bloc” sunt însărcinate!

Ieri, Dana Rogoz a anunțat că este însărcinată pentru a doua oară. Actrița spune că este foarte fericită că va aduce pe lume o fetiță.

„DA, acum pot să vă dau cea mai frumoasă veste: sunt însărcinată. Și e fetiță. Și e minunat. Și nu sunt în stare să scriu câteva rânduri despre asta fără să nu mi se umezeasca ochii de lacrimi. Suntem cei mai fericiți! Cât poate fi de frumos! Nu există cuvinte care să exprime ce simt.

Sunt fericită, sunt emoționată. Mă simt cea mai norocoasă, îmi fac griji deseori, mi-e frică, și mă liniștesc, și încerc să conștientizez. Îmi fac planuri, îmi imaginez cum va fi cu 2 copii, cum va arată casă noastră, și iar mă bucur. Plutesc, și mă simt copleșită uneori de tot, tocmai pentru că simt… tot.

Și pentru că deja știu ce bucurie îți poate aduce în viață un copil. Am aflat chiar înainte de ziua mea de naștere. Nu știu dacă țineți minte, dar va spuneam atunci că sunt cea mai fericită. Pentru că trăiesc viață pe care mi-am dorit-o dintotdeauna. O spuneam și pentru că știam deja că port în mine două inimi care bat….”