Mesaj tulburător devenit viral pe internet! Rimes:„N-am înțeles ce ai vrut să-mi transmiți…”

Mesaj tulburător devenit viral pe internet! După ce a încheiat anul 2019 la spital, cu hemoragie internă, suferind de urgență o intervenție chirurgicală, Irina Rimes a scris un mesaj tulburător pe Facebook.

Deși anul 2019 a fost unul greu, artista pare optimistă și dă asigurări că va reveni cât mai repede pe scena muzicală.

Mesaj tulburător devenit viral pe internet! NIMIC! Nu m-a învățat nimic.

Redăm integral ultimul mesaj postat de Irina Rimes pe conturile de socializare:

Citește și: Dana Chera: "Presa a facut ca societatea sa arate asa! Da."

„În noaptea dintre ani m-am trezit din anestezie cu o picătura de șampanie pe buze. Era 00:00, asistentele din sala de reanimare au avut grijă de mine să simt și eu că e sărbătoare, au deschis geamurile să aud sunetul de-afară și mirosul de artificii. Cele mai drăguțe asistente ever.

A doua zi am petrecut-o tot în reanimare , am fost spălată, hrănită și găurită la fiecare 3 ore pentru analize.

Astăzi am mai tras câteva dureri infernale, dar după ce mi-au sos tubul din burtă , m-am simțit ca nouă.

Umflată la față, vânătă pe sub ochi și pe la toate încheieturile, am intrat frumoasă de tot în 2020. Dar nu-i bai.

Astăzi am „răsfoit” Instagramul și toate postările erau despre „ce m-a învățat 2019”. Am stat să mă gândesc ce m-a învățat pe mine 2019. NIMIC! Nu m-a învățat nimic.

Pentru mine 2019 a fost un an greu și s-a terminat și mai greu. Poate cel mai greu an din toată viața mea. Și nu știu de ce mi-a fost dat să îndur toate greutățile acestui an și ce trebuia să învăț din ele, sau de ce a trebuit să îndur atâtea ca să învăț ceva.

Puteam să învăț din greșelile altora, cum o făceam de obicei, dar anul 2019 a hotărât că trebuie să-mi dea o lecție. Până în ultimul ceas. Îmi pare rău, anule, dacă n-am înțeles ce ai vrut să-mi transmiți. Și, mai ales, mi-e ciudă pe ține că nu m-ai lăsat să ajung la Iași să cânt de Revelion.

Un singur lucru am realizat: sunt o femeie puternică, am trecut prin toate și la final am zâmbit.

Acum sunt în drum spre casă după patru zile de dureri infernale și zâmbesc. Zâmbesc că a trecut și zâmbesc că am realizat că am în jurul meu oameni mulți cărora le pasă de sănătatea mea. Mulțumesc anului 2019 pentru asta, pentru că mi-a reamintit că nu sunt singură. Și că pot să înfrunt orice!

Mulțumesc dr. Alexandru Filipescu și dr. Raluca Uzun de la Spitalul de Urgență ELIAS care m-au operat și m-au pus pe picioare. Mulțumesc prietenilor mei care au venit să aibă grijă de mine, mulțumesc tuturor celor care mi-au scris, celor care s-au rugat pentru mine sau pur și simplu mi-au transmis un gând bun. Sper că 2020 să fie anul în care va voi răsplăti pentru grijă și bunătatea voastră. La mulți ani!”