Mesaj INCREDIBIL transmis de Bogdan după rezultatele de la alegerile europarlamentare: “Nu o să vă dezamăgesc…”

Mesaj INCREDIBIL transmis de Bogdan după rezultatele de la alegerile europarlamentare: “Nu o să vă dezamăgesc…”
Mesaj INCREDIBIL transmis de Bogdan după rezultatele de la alegerile europarlamentare: “Nu o să vă dezamăgesc...”
Autor:

Mesaj INCREDIBIL transmis de Rareș Bogdan după rezultatele de la alegerile europarlamentare: “Nu o să vă dezamăgesc…”

Mesaj INCREDIBIL transmis de Bogdan ! La scurt timp după ce a aflat rezultatele parțiale la alegerile europarlamentare, Rareș Bogdan, fostul jurnalist de la Realitatea TV, a transmis un mesaj emoționant. Acesta le-a mulțumit tuturor pentru încrederea acordată și este pregătit să plece la Bruxelles pentru a reprezenta România în Parlamentul European.

Declarația făcută recent de Rareș Bogdan:

„Am câștigat! ✌️ Plec de la Sediul Central PNL. Ora 5.55, acum este CLAR, câștigătorul Alegerilor de pe 26 Mai 2019 este Partidul Național Liberal. Am învins PSD. PNL 27% , PSD 23%, USR/Plus 22%, ProRO 6,5 % , PMP 5,8 %, UDMR 5,2 % , Alde 4,3 % Exact acum 75 de zile intram in politică și în PNL. Vă mulțumesc din suflet pentru încredere. Nu o să vă dezamăgesc. Vă voi reprezenta cu cinste” , a transmis Rareș Bogdan, la scurt timp după publicarea celor mai recente rezultate parțiale privind voturile exprimate de români.

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X