Mesaj fără perdea publicat de Oana Zăvoranu pe contul personal de socializare. La ce anume s-a referit actrița. „Toate ‘divele p..i…”

Mesaj fără perdea publicat de Oana Zăvoranu pe contul personal de socializare. La ce anume s-a referit actrița. „Toate ‘divele p..i…”
Mesaj fără perdea publicat de Oana Zăvoranu pe contul personal de socializare. La ce anume s-a referit actrița. „Toate ‘divele p..i...”
Autor:

Mesaj fără perdea publicat de Oana Zăvoranu pe Instagram. Vedeta, în vârstă de 45 de ani, care s-a căsătorit în mare secret cu Alex Ashraf, a postat un mesaj dur pe un cont de socializare în care critică anumite influencere din internetul românesc.

„Să îmi spuneți și mie dacă știți cumva, de ce se pozează toate ‘divele p..i, designetițele de carton reciclabil și influenceele my ass, în poziții de crăcăneala și orgasme multiple…??? Urâte sunt, strâmbe nu mai spun… Să le ziceți că vrem să dormim și noi noaptea fără coșmaruri, că vorba aia, nu avem nicio vină Să ne ferească Dumnezeu, așa nesătule și veșnic în călduri sunt astea??? Și cu tot cu agitația lor…nimic frate, n-au parte de EA, asta e clar”, a scris Oana Zăvoranu, pe Instagram.

Reamintim că Oana Zăvoranu a suferit cea de-a noua operație la sâni. Actrița, care a fost căsătorită cu Pepe până în anul 2011, a postat pe contul personal de socializare prima imagine fără silicoane, iar rezultatul este cu adevărat impresionant.

Într-o emisiune TV, bruneta le-a explicat tuturor de ce a luat această decizie: „Am renunțat la silicoane. Acum am făcut o liposucție mamară ceea ce înseamnă că îmi doresc bustul de adolescentă. După șapte implanturi, cred că locul acolo nu era foarte bine stabilit. Am decis că grăsimea care era în exces trebuie scoasă. Nu slăbim niciodată unde vrem, nu ne îngrășăm niciodată unde vrem. Deocamdată sunt vinețică. Natural este cel mai bine. Înapoi la rădăcini”, a spus Oana Zăvoranu, în direct la România TV.

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X