Mesaj emoționant de la Regina Instagramului – cea pe numele adevărat Larisa Ionescu, dar botezată de fani așa. A născut, în secret.

Bineînțeles că nu a putut sta departe de social media. Și, așa cum a făcut și Kim Kardashian, a făcut și ea. Respectiv pe contul ei de Instagram a postat și prima fotografie cu ea și băiețelul pe care tocmai l-a adus pe lume. Larisa Ionescu a postat un mesaj emoționant . Alături de fotografia în care îl ține în brațe pe micuț. Nu este prima dată cân anumnite persoane publice de la noi fac acest lucru. După modelul celor internaționale.

Mesaj emoționant – Copleșire maximă

Citește și: Drama Andreei Marin! Vedeta este devastata: „Dacă închid ochii, o simt fizic!”

„Cea de-a doua zi acasă, pentru noi. Bine ai venit pe lume, Carol – Ayan. Mami și tati deja te iubesc nebunește! Bebe Carol s-a născut pe 10/12/2019, iar minunatul îngeraș cântărește 3,520 kg. Este foarte bine, iar fericirea noastră este infinită. Suntem copleșiți de iubire”. Așa a scris Larisa Ionescu, pe contul ei de Instagram.

În urmă cu ceva timp, ea a povestit despre sarcină la „Acces Direct”. „Mi-am dorit foarte mult doar că era important să fac asta cu omul potrivit. Nu puteam face cu oricine doar că îmi doream. A fost un copil programat, dorit. Da, bineînţeles. Suntem oameni maturi şi ştim ce vrem să facem, când vrem să facem şi cum trebuie să fie lucrurile”. Au curs râuri de bârfe despre ea pănă să apară la „Acces Direct”. Aceasta deoarece niciodată nu a ieşit să povestească nimic. Astfel, a vorbit în exclusivitate despre căsătoria cu afaceristul și bebeluşul care tocmai a venit pe lume. Dar și despre despre cum a reușit să se menţină sexy în luna a 7-a de sarcină.

Dacă totuși nu știți cine e Larisa Ionescu, chiar dacă e Regina Instagramului, aflați acum. E  soția fostului soț al Cristinei Spătar.