Mesaj CATEGORIC! „Batausul” lui Mircea Badea a facut ANUNTUL NEASTEPTAT: „Dragoste cu sila nu se face!”

Mesaj CATEGORIC! „Batausul” lui Mircea Badea a facut ANUNTUL NEASTEPTAT: „Dragoste cu sila nu se face!”
Mesaj CATEGORIC! "Batausul" lui Mircea Badea a facut ANUNTUL NEASTEPTAT: "Dragoste cu sila nu se face!"

Mesaj CATEGORIC! „Batausul” lui Mircea Badea a facut ANUNTUL NEASTEPTAT: „Dragoste cu sila nu se face!”

In urma confruntarii pe care a avut-o cu Mircea Badea, pe care a fost facut KO, Teodor Tedi Constantin a avut prima reactie in legatura cu subiectul larg dezbatut in presa de cancan din Romania.

In ciuda tuturor informaiilor Si ironiilor aparute la adresa lui Mircea Badea, care a fost pus la pamant in cateva secunde de la inceperea meciului, motociclistul Tedi Emi, care de fapt este campion la K1, a pastrat discretia pana acum.

Printr-un mesaj aparut pe pagina sa de Facebook, Teodor Tedi Constantin le multumeste celor care l-au sustinut: „Vă mulțumesc tuturor pentru susținere, vă rog să mă credeți că am fost plăcut surprins de mesajele de felicitări, nici acum nu am avut timp să le citesc pe toate. Vă doresc multă sănătate și înțelepciune în viață, meciul de sâmbătă a demonstrat încă o dată că ele se completează una pe alta.

Mi-aș fi dorit ca rezultatele mele internaționale, unde am luptat cu sportivi de top, care au adus un mic aport de prestigiu țării noastre să fi avut măcar 10% din mediatizarea ultimului meci.

P.S. Dacă voi lipsi o perioadă lungă de pe Facebook înseamnă că am contul suspendat, deja am primit report de la hateri privind opiniile mele pro normalitate și bun simț, oricum în cazul în care mai marii Facebook mă consideră incomod… nu este nici o problemă, dragoste cu sila nu se face!”.

Cu mult timp inainte, si Mircea Badea a publicat un mesaj categoric despre confruntarea cu adversarul sau: „Sa spui despre asta ca e „motociclist”, cand vezi cu ce se ocupa si carte de vizita are, e ca si cum ai spune ca un fotbalist la Steaua este autombilist pentru ca sofeaza un BMW. Un lucru e sigur: nu sunt fricos. N-am fost si nu voi fi niciodata. Altfel, totul ok. Ne vedem maine la emisiune de la 21.00 la 24.00.

P.S. Sa spui cum „am fost lesinat minute bune” este fake news: nu te lasa doctorul sa te ridici pana nu ti face teste. N-am facut deloc caz de meciul asta inainte, n-o sa fac nici dupa”

 

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X