”Meriţi tăiată bucată cu bucată şi sare pe tine. Amin!” Ce ARTISTĂ este în stare de ȘOC după acest MESAJ

”Meriţi tăiată bucată cu bucată şi sare pe tine. Amin!” Ce ARTISTĂ este în stare de ȘOC după acest MESAJ
”Meriţi tăiată bucată cu bucată şi sare pe tine. Amin!” Ce ARTISTĂ este în stare de ȘOC după acest MESAJ
Autor:

”Meriţi tăiată bucată cu bucată şi sare pe tine. Amin!” În ultima perioadă, Lidia Buble, a reușit să-și emoționeze fanii cu piesele noile piese lansate, iar recent, aceasta și-a surprins total prietenii virtuali, întrucat a publicat pe contul personal de socializare un mesaj care a șocat-o. Artista a mărturisit că este în stare de şoc şi că nu-i vine să creadă că cineva poate fi atât de rău.

Lidia a povestit cum a căzut pradă unei tinere care i-a trimis un mesaj plin de ură. Fata îi aruncă diverse injurii şi blesteme la adresa acesteia.

 ”În ziua de sărbători faci spume la gură tu cu mă-ta şi surorile tale curve să facă viermi la inimă. Să nu mai vedeţi lumina soarelui. Să trăieşti în întuneric toată viaţa ta. Să mă p** pe tine. Meriţi tăiată bucată cu bucată şi sare pe tine. Amin”.

Artista, extrem de afectată,  a făcut totul public, mărturisind că a durut-o foarte tare pentru că tânăra i-a atacat şi familia: ”Şi asta e doar aşa… cea mai ”OK” parte din tot mesajul pe care l-am primit pentru că cealaltă parte este ceva, efectiv nu puteam posta aşa ceva. E greu de imaginat! Nu credeam că o să mă mai poată şoca vreodată vreun mesaj, dar mesajul ăsta m-a lăsat… Pe bune, am intrat într-o stare de şoc. Eu nici acum nu pot să-mi mai revin şi nu pot să cred că am citit aşa ceva. Şi tot stăteam şi mă gândeam, pentru că eu chiar răspund la toate mesajele pe care le primesc, fie ele de bine, fie ele de rău, dar la acest mesaj chiar m-am blocat şi nu ştiam ce să răspund şi cred că singura chestie pe care o puteam spune este ca ”Dumnezeu să se îndure de ea şi să o binecuvânteze cu multă înţelepciune, pentru că are multă nevoie”. Ufff, nu pot să cred!Şi chiar dacă de multe ori încerc să mă mint că… nu ştiu, că nu mă afectează… nu pot să cred că încep să plâng. Şi mă afectează doar pentru că e un mesaj adresat familiei mele. Dacă mi se aruncau aceste vorbe doar mie personal, nu cred că aş fi avut vreo problemă pentru că sunt destul de călită cu toate. Şi când mă gândesc că acum câteva ore dădeam un interviu despre români şi ţara noastră şi am încercat să fiu foarte drăguţă şi să vorbesc numai de bine, să… exclud total părţile rele pe care le avem şi le are ţara noastră, dar e atât de… Sunt convinsă că peste tot în lumea asta există răutate, ură, invidie şi multe altele, dar parcă aşa cum e la noi eu n-am mai întâlnit şi am mai umblat şi eu aşa prin lumea asta, dar ”oameni” ca şi domnişoara care mi-a trimis acel mesaj… Nu ştiu cât ne mai îndură Dumnezeu şi de multe ori stăm şi ne mirăm de ce îngăduie anumite lucruri peste noi, peste ţara noastră… O să mă opresc aici pentru că nu mai văd rostul de a continua. Să aveţi o zi minunată, binecuvântată şi nu uitaţi să zâmbiţi! Să zâmbiţi din suflet nu cum o fac eu acum, pentru că mi-e puţin superficial, pentru că mi-e greu să zâmbesc acum, dar o fac”, s-a confesat Lidia Buble prietenilor virtuali.

Sursă foto: Facebook

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

3 Comentarii

  • Te-ai lansat in atenția publicului distrugând o familie. O femeie decentă, frumoasă, mamă a doi copii frumoși, acum împărțiți de mamă cu tatăl, fost sot. Alături de acesta din urmă, diva noastră, nu contenești a te da in spectacol in cele mai penibile moduri pe micul ecran și in presa (care-ti dau apa la moară de dragul rating-ului nătâng). Numai asa ai devenit „artistă (de alcov!)”, atunci de ce intri in soc la comentarii negative? Te așteptai la felicitări? Nu te-a învățat tăticul tau, cleric (parcă), că Dumnezeu plătește și in viata asta, nu numai in cea de apoi?

  • si ce ti-ar folosi averea lumii cand scopul sfant e sa ti-l mantuiesti sa-l aperi de tentatiile lumii ca in final sa ajungi in slavi ceresti.Gandeste-te caci vista ta apune de vrei sa fii cu cel ce-i vesnic viu slujeste-i azi nu in ziua cand vei spune as vrea dar e tarziu e prea tarziu!!!!!

  • O femeie urâta,nasoasa si fara scrupule.Taranca nenorocita care a stricat casa omului. Viorel Buble pastorul de la Deva…ti-a dat o educatie de rahat. I-ai umplut de bani de-aia te sustin si tai. Pocaiti-pacaliti! Rusine!

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X