Melania Trump are o siluetă PERFECTĂ! Uite ce mănâncă Prima Doamnă a Americii. Alege mereu produse…

Melania Trump are o siluetă PERFECTĂ! Uite ce mănâncă Prima Doamnă a Americii. Alege mereu produse…
Melania Trump are o siluetă PERFECTĂ! Uite ce mănâncă Prima Doamnă a Americii. Alege mereu produse...
Autor:

Melania Trump are o siluetă perfectă, invidiată de multe femei. Cariera de model i-a influențat foarte mult stilul de viață, motiv pentru care Prima Doamnă a Americii acordă o atenție deosebită alimentației și încearcă să se țină departe de tentațiile culinare.

Soția lui Donald Trump nu este atât de deschisă când vine vorba despre obiceiurile alimentare. Cu toate acestea, într-un interviu acordat pentru GQ, Melania Trump a dezvăluit care sunt alimentele pe care le consumă în mod frecvent și care o ajută să își mențină silueta.

Melania Trump nu face excese și încearcă să introducă în alimentația zilnică alimente sănătoase. Astfel, de câteva ori pe săptămână, aceasta își începe ziua cu un smoothie, în care adaugă iaurt fără grăsimi, fructe, ulei de măsline, seminţe de in, dar și suplimente alimentare de Omega 3 şi vitamina D.

În restul zilei, soția președintelui a spus că mănâncă multe fructe. Legumele se găsesc în cantități mici în dieta acesteia și nu consumă niciodată ceapă sau anghinare.

Ca orice om normal, frumoasa de la Casa Albă are și o mâncare preferată. Este vorba de pui cu parmezan, din ceea ce a declarat pentru New York Magazine. Oricum, nu consumă grăsimi foarte des. Cu toate că este foarte atentă la ceea ce mănâncă, este un aliment pe care nu îl refuză şi fără de care spune că nu poate să trăiască: cicolata. Alege mereu produse care au peste 70% cacao. Din când în când, se mai răsfaţă şi cu o îngheţată.

Reamintim că Melania a fotografiat nud pe vremea când avea 25 de ani, pentru o revistă franțuzească dedicată în totalitate bărbaților, The Post. Instantaneele extraordinare cu fostul model din Slovenia au apărut în numărul din luna ianuarie 1996 Max, revistă pentru bărbați ce a ieșit din afaceri în anul 2006.

Imaginile incendiare cu ea nu au fost publicate în multe reviste, iar unele au fost făcute în mod exclusiv de către revista menționată.

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X