evzmonden.ro Web analytics

Melania Trump arată IMPECABIL. Iată cum își întreține SILUETA

Melania Trump arată IMPECABIL. Iată cum își întreține SILUETA
Melania Trump arată IMPECABIL. Iată cum își întreține SILUETA

Melania Trump arată impecabil, iar pentru asta își ţine din frâu multe pofte ce-i dau târcoale! Prima Doamnă a Americii are mare grijă la alimentaţie. Fără grăsimi și dulciuri hipercalorice, iar în sandviciuri nu acceptă decât legume murate! Să-i descoperim secretele!

Chiar dacă se apropie de 50 de ani, Melania Trump este preocupată de alimentaţia sănătoasă. Deşi discretă cu stilul de viaţă, din puţinele declaraţii pe care le-a făcut pe această temă s-au putut trage nişte concluzii.

Melania & Donald Trump

La micul-dejun, Prima Doamnă alege un smoothie. Obişnuieşte să pună fotografii cu meniul ei de dimineaţă, mărturisind că foloseşte fructe organice, iaurt fără grăsimi, ulei de măsline, seminţe de in, suplimente alimentare de Omega 3 şi vitamina D.  Când vrea să-şi mai diversifice micul dejun, alege terci de ovăz în loc de smoothie, după cum a declarat revistei GQ.

Melania Trump consumă foarte multe fructe, cel puţin 7 porţii zilnic. În schimb, legumele nu se regăsesc foarte des în meniul ei. Nu mănâncă ceapă şi nici anghinare, iar în sandviciuri nu acceptă decât legume murate, potrivit doctorulzilei.ro.

Ca orice om normal, frumoasa de la Casa Albăare și o mâncare preferată. Este vorba de pui cu parmezan, din ceea ce a declarat pentru New York Magazine. Oricum, nu consumă grăsimi foarte des. Cu toate că este foarte atentă la ceea ce mănâncă, este un aliment pe care nu îl refuză şi fără de care spune că nu poate să trăiască: cicolata. Alege mereu produse care au peste 70% cacao. Din când în când, se mai răsfaţă şi cu o îngheţată.


Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

[wysija_form id="7"]

X