Așa cum ne așteptam, Melania Trump a fost o apariție de senzație la ceremonia „Medal of Freedom”. Prima doamnă a portat o ținută albă semnată de Christian Dior, extrem de elegantă.

Uneori Melania Trump este criticată pentru alegerile sale vestimentare curajoase, însă de această dată costumul alb din două piese semnat de Christian Dior asortat  perfect cu o bluză roz pal Ralph Lauren și cu o pereche de pantofi stiletto roz pal Manolo Blahnik i-au adus primei doamne numai critici pozitive. A fost o apariţie demnă de copertele revistelor fashion.

Aşa arăta Melania Trump în timp ce se îndrepta în zona de Est a Casei Albe pentru a-l urmări pe președintele Trump care urma să ofere Medalia Prezidenţială a Libertății fostului jucător de baseball Mariano Rivera.

Citește și: Baba Vanga, previziuni care vor zgudui lumea! Ce nenorociri ne asteapta in 2020

Presa, vigilentă, a amintit că Melania a mai purtat acest costum în ianuarie 2018. Atunci a ales să poarte la acest costum o bluză de mătase Dolce & Gabbana.

Prima Doamnă a Statelor Unite ale Americii a scris pe social media: „Sunt mândră să-l întâlnesc pe Mariano Rivera la @WhiteHouse, astăzi, unde va primi Medalia Prezidenţială a Libertății. Celebrăm cariera sa incredibilă în baseball și capacitatea de a reuni oamenii nu numai prin iubirea jocului, ci și prin eforturile sale filantropice”.