Meghan a creat PANICĂ la Palat. Ducesa de Sussex a făcut dezvăluiri halucinante la care nimeni nu se aștepta.

Viața de ducesă nu este atât de ușoară precum pare, devi extrem de ușor o persoană vulnerabilă, iar Meghan Markle a avut parte de nenumărate momente de acest fel. Putem spune că este copleșită de viața de ducesă.

Cei de la ITV au realizat un documentar cu turneul efectuat de Megan și prințul Harry în Africa de Sud. În acest film, aceștia au dorit să puncteze cât de dificil este să faci parte din familia regală britanică și cum reușesc să facă față presiunii de a fi mereu în lumina reflectoarelor, relatează The Sun.

Citește și: Ducele și Ducesa de Sussex, impecabili, la prima apariție oficială în Anglia. Au fost starurile evenimentului!

Frumoasa ducesă de Sussex, în vârstă de 38 de ani, a povestit că a avut un moment de slăbiciune în momentul în care a fost întrebată cum a trecut peste criticile apărute în presă în perioada cât a fost însărcinată. Ducesa a recunoscut că a fost o perioadă în care a ajuns „mai mult să existe, decât să trăiască“.

„Orice femeie, mai ales atunci când este însărcinată, este vulnerabilă, aşa că a fost o provocare uriaşă. Sunt multe de suportat, iar presiunea mediatică se adaugă peste presiunea care oricum exista deja, aceea de a fi mamă și soție. A fost şi este o luptă grea“, a declarat frumoasa ducesă.

Reamintim că prinţul Harry şi soţia lui, Meghan Markle, caută o bonă pentru fiul lor, Archie. Critetiile de selecţie nu sunt simple.

Proaspăta mămică a mers personal la departamentul de resurse umane al Familiei Regale, pentru a pune la punct cerinţele pe care trebuie să le întrunească persoana care va avea grijă debebelușul ducilor de Sussex.

Meghan își dorește ca dădaca să fie „o persoană discretă, care să nu se lase copleşită de faimă”.