Meghan Markle, ținta criticilor! Încă de la începutul relaţiei sale cu principele Harry, Meghan Markle a devenit ținta furtunilor mediatice, dar un expert regal a spus că a venit timpul ca presa națională și internațională să înceteze să o mai critice.

De când a intrat în familia regală, Meghan Markle a fost criticată frecvent de presa națională și internațională, chiar şi la ultima apariţie în public alături de soțul său, Harry, la premiera unui film celebru, The Lion King. Comentatoarea regală, Juliet Rieden, a reflectat asupra acestor comentarii şi, a declarat pentru Express, că atacurile împotriva lui Meghan nu sunt personale, ci mai mult influenţate de apariţia sa în familia regală.

Citește și: Ducele și Ducesa de Sussex, impecabili, la prima apariție oficială în Anglia. Au fost starurile evenimentului!

”De fiecare dată când Meghan spune sau face ceva, orice ar fi, cineva trebuie să apară şi s-o critice”, a spus Juliet Rieden. Problema lui Meghan ar fi deci doar că s-a căsătorit cu principele Harry, iar presa britanică, mai ales, aruncă pe piaţă informaţii care nu au nicio sursă credibilă. Potrivit expertei regale, Kate Middleton a experimentat ea însăşi o presă negativă atât în media mainstream cât şi online, la începutul primilor săi ani la Curtea Regală, apoi totul s-a atenuat de la sine.

”Până la urmă am ajuns să cred că problema este în curtea presei britanice şi a celei internaţionale: cea mai recentă apariţie în „Royal Family”, va avea cel mai mare şoc mediatic. Apoi, în situaţia lui Meghan, este total nedrept fiindcă ducesa nu are răgaz şi nici posibilitatea de a răspunde la toate criticile. Cred că timpul îi va da dreptate”, a mai spus experta, potrivit evz.ro.