Meghan Markle și prințul Harry, DECLARAȚII INCENDIARE la care NU se aștepta nimeni: „Ducesa de Sussex așeaptă…”

Meghan Markle și prințul Harry, DECLARAȚII INCENDIARE la care NU se aștepta nimeni: „Ducesa de Sussex așeaptă…”
Meghan Markle și prințul Harry, DECLARAȚII INCENDIARE la care NU se aștepta nimeni: „Ducesa de Sussex așeaptă...”
Autor:

Meghan Markle și prințul Harry traversează una dintre cele mai frumoase perioade din viața lor. După ce și-au jurat iubire veșnică la capela St. George de la castelul Windsor, pe 19 mai, cei doi au făcut un anunț pe contul oficial de Twitter al Palatului Kensington.

Meghan Markle și Prinţul Harry al Regatului Unit al Marii Britanii şi al Irlandei de Nord au anunțat că în primăvara lui 2019 vor deveni părinți: „Altețele lor regale, Ducele și Ducesa de Sussex, sunt foarte fericiți să anunțe că Ducesa de Sussex așeaptă primul ei copil, care va veni pe lume în primăvara lui 2019”, se arată pe contul oficial de Twitter al Palatului Kensington.

Acest mesaj a fost urmat de un altul: „Altețele lor roiale apreciază susținerea pe care au primit-o de la oameni din întreaga lume încă de la nunta lor din luna mai și sunt fericiți să poată împărtăși această veste minunată cu publicul”.

Noul membru al familiei regale va fi al şaptelea în linia succesorală la tronul Marii Britanii, scrie news.ro.

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X