Meghan Markle si Printul Harry au fost dati de gol! Desi multa lume a speculat ca vor divorta, se pare ca cei doi au planuri mari si sunt mai uniti ca niciodata.

In ciuda faptului ca au ales sa se retraga din familia regala, cei doi nu isi pot trai viata linistiti nici in Canada, asta din cauza faptului ca paparazzi ii vaneaza la fiecare pas.

Vor avea un copil foarte curând. Nu au nevoie de cei din Familia Regală

„Meghan și Harry sunt foarte puternici. Meghan este o femeie independentă, poate părea că îl manipulează pe Harry, dar nu este adevărat. Sunt sigur că iau toate deciziile împreună și vor avea un copil foarte curând. Nu au nevoie de cei din Familia Regală și nu le simt lipsa. Vor fi liberi și își vor primi viețile înapoi”, a dezvaluit Paul Burrell, fostul majordom al Prințesei Diana.

Are talentul mamei sale de a atinge sufletele persoanelor

Citește și: Tiroida după sarcină: de ce este bine să faci un control endocrinologic după naștere?

„Harry era mult prea tânăr ca să accepte că mama lui nu mai este, acest lucru i-a frânt inima. De atunci, viața lui s-a schimbat și el s-a transformat în tânărul pe care îl vedem astăzi. El este furios și se manifestă față de media și de Familia Regală. Dar este cu picioarele pe pământ și are talentul mamei sale de a atinge sufletele persoanelor într-un mod unic”, a spus fostul majordom, potrivit viva.ro