Meghan Markle este desfiintata! Toata lumea are ceva de impartit cu sotia Printului Harry, iar atacurile la persoana sa par sa nu se mai opreasca.

Atacurile asupra lui Meghan Markle nu mai sfârşesc. Toată lumea are ceva de împărţit cu ea.

Actriţa Stefanie Powers a susținut că Meghan Markle a încercat să transforme familia regală britanică în propria sa emisiune TV despre „Stilul de viață al bogaților faimoși”, adică „Aventurile lui Meghan din Palat”.

Vorbind la The Daily Beast , Stefanie, care a fost prietenă cu Prințul Charles cu ani în urmă prin dragostea lor pentru polo călare, a spus: „Meghan vrea să fie o stea dar, îmi pare rău, nu e ceea ce ar trebui să facă. Rolul lui Meghan nu este acela de a fi o vedetă. Treaba ei e să fie soția lui Harry, să nu schimbe dinamica regală”.

Citește și: Un nou scandal zguduie Casa Regală. Tronul Reginei Elisabeta se clatină?

Dar nu se opreşte aici cu mesajele critice şi spune: Cariera sa ca actriţă în rolul din celebrul serial american „Suits” (Costume) a fost un „rol într-un serial de televiziune minor”.

Stefanie, care își împarte timpul între LA, Kenya și Londra, a jucat polo de mai multe ori cu Prințul Charles de-a lungul anilor. Ea a declarat că viitorul moștenitor este „minunat”, „ingenios” și este un „om foarte inteligent”, preocupat şi de mediu.

Despre Kate Middleton, numai cuvinte de laudă

Stefanie a laudat-o pe Kate Middleton pentru că a fost mereu „impecabilă” și pentru că nu a fost prinsă niciodată pe „picior greșit”, noteaza TheSun.