Meghan Markle, atacata dur de fratele sau! Datorita cui a ajuns sora lui sa fie sotia Printului Harry

Meghan Markle, atacata dur de fratele sau! Datorita cui a ajuns sora lui sa fie sotia Printului Harry
Meghan Markle, atacata dur de fratele sau! Datorita cui a ajuns sora lui sa fie sotia Printului Harry

Meghan Markle, atacata dur de fratele sau! Datorita cui a ajuns sora lui sa fie sotia Printului Harry

Fratele lui Meghan Markle a făcut declaraţii incendiare despre sora sa, amintindu-i datorită cui a ajuns ea să fie soţia lui Harry.

Thomas Markle Jr. a spus că nu s-ar fi căsătorit niciodată cu prințul Harry dacă tatăl ei nu ar fi „plătit pentru educația și hainele ei fanteziste”. Fratele lui Meghan a vorbit despre relația ruptă a tatălui său cu ducesa, spunând: „Sper că Meghan va intra în contact cu el, dar tata trebuie să se pregătească şi pentru posibilitatea ca acest lucru să nu se întâmple niciodată”.

Fratele înstrăinat de Meghan Markle spune că „se află în Palatul Buckingham cu Harry datorită tatălui ei”, care „a plătit pentru educația și hainele ei fanteziste”. „Dar ceea ce trebuie să-și amintească este că tata a ajutat-o ​​să devină o femeia excepțională și o rog să recunoască asta”, a adăugat el.

Tatăl ducesei, Thomas Markle Sr., a publicat la începutul acestui an o scrisoare privată în Daily Mail. Luna trecută, ea a anunțat că intenționează să dea în judecată publicația, în care a invocat abuzul de informații private, încălcarea dreptului de autor și încălcarea Legii privind protecția datelor din 2018.

Lucrurile au luat o întorsătură după ce tatăl ei a dat fotografii la paparazzi din timpul petrecerii de la nuntă. De atunci, Markle Jr. a criticat-o în repetate rânduri în presă. După ce fiul ducesei s-a născut la începutul acestui an, Markle Jr. a declarat pentru The Sun că speră că devenind mamă „ va deschide ochii și va învăța ce înseamnă familia”. „Poate că va vedea importanța familiei acum – și se va deschide către tatăl meu și îl va lăsa să facă parte din viața nepotului”, a adăugat el.

„Orice copil care vine pe lume  într-o familie – toți vor să-l vadă. Nu a mai venit pe lume un copil în familia noastră de ceva vreme. Aceasta este o veste mare pentru noi toți. Ar trebui să lase familia să-l cunoască pe Archie”, titrează Mirror.

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

1 comentariu

  • Cum nu s a putut decide cu cine sa voteze doamna Veta Biris?, Sper ca nu il preferă pe johannes” piticul uriaș”, care nu a reușit să facă nimic pentru noi romanii si pentru Romania. El a înlesnit doar avantaje majore pentru oamenii politici liberali si cei de afaceri germani. El, care a primit în audiențe doar pe cei cu nume nemțesc si maghiar , pe români ii audia viceprimarii si acum cerseste voturile tuturor RUSINE, RUSINE. Faptul ca nu a avut curajul sa se confrunte cu nici un candidat spune ff multe despre capacitatea lui. Haideti macar acum sa fim uniti dragi romani si sa alegem pe cine trebuie sa conduca aceasta tara minunată, cu oameni deosebiți. Acești politicieni care au format acum noul guvern ne îmbăta cu povești absurde privind diaspora pe care o așteaptă să se întoarcă, intreb la ce sa se întoarcă? La disponibilizări, la ingrosarea rândurilor șomerilor, la amenintari de tot felul din partea lui orban si a lui iohanid si a altor locotenentiai ong urilor din afara care dictează în România cu aprobarea dragului nostru johannes? Nu , ar face greșală vieții lor.

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X