Meghan, în pericol! Chiar dacă s-a retras în Canada, Meghan nu a scăpat de probleme. Dezvaluire exploziva în scandalul în care este implicată soția lui Harry

Meghan, în pericol! Thomas Markle face orice ca fiica și soțul său să-l recunoască de tată. A amenințat-o și a pornit scandalul în tabloide făcând totul pentru bani.

Conștient că interviurile interviuri făcute de el va „cauza mari probleme”  ducilor de Susex, Thomas Markle consideră că este singura șansă de a se împăca cu Meghan.

„Dacă după acest interviu nu aud de la ei un semn, peste 30 de zile, iar voi ieşi în presă şi tot aşa… . Le dau 30 de zile pentru că este suficient timp pentru a se întoarce la mine”, a declarat acesta. Recent, acesta se plângea că nu-i ajunge pensia de 5200 de dolari şi că nu i-a mai dat bani de multă vreme.

Citește și: Ducele și Ducesa de Sussex, impecabili, la prima apariție oficială în Anglia. Au fost starurile evenimentului!

„Nu vreau să stau în liniște în sufrageria mea pentru tot restul vieții, așteptând să mă sune cineva sau să ia legătura cu mine”, a mai spus Thomas.

Admiratorii fostei actrițe au scris mesaje pe Twitter, pe platforma unde a fost publicat interviul pentru a-și exprima opiniile:
„Așa că șantajăm oamenii în direct la TV acum, 30 de zile sau el va acorda un alt interviu”.„ Pariez că Harry și Meghan nu se agită, a scris altcineva. „Thomas Markle a spus că ceea ce fiica sa și Harry au decis să facă este jenant. Ar trebui să-i fie lui jenă că-şi atacă constant propriul copil”. „Acest bărbat este viclean..el vrea doar bani”, se arată într-un alt mesaj  pentru Thomas.

Se pare că scandalul provocat se învârte în jurul banilor

Spre finalul interviului tatăl lui Meghan a spus îi datorează bani: „O să mă apăr și îmi va plăti pentru asta. Nu-mi pasă”, a spus el pentru Channel 5.

„În acest moment, ei îmi sunt datori. Harry îmi datorează, Meghan îmi este datoare. Prin ceea ce am trecut, ar trebui să fiu răsplătit”. El a spus că Meghan i-a promis că întotdeauna „va avea grijă de mine” când va îmbătrâni, potrivit evz.ro.