Meghan, în pericol! Chiar dacă s-a retras în Canada, Meghan nu a scăpat de probleme. Dezvaluire exploziva în scandalul în care este implicată soția lui Harry

Meghan, în pericol! Thomas Markle face orice ca fiica și soțul său să-l recunoască de tată. A amenințat-o și a pornit scandalul în tabloide făcând totul pentru bani.

Conștient că interviurile interviuri făcute de el va „cauza mari probleme”  ducilor de Susex, Thomas Markle consideră că este singura șansă de a se împăca cu Meghan.

„Dacă după acest interviu nu aud de la ei un semn, peste 30 de zile, iar voi ieşi în presă şi tot aşa… . Le dau 30 de zile pentru că este suficient timp pentru a se întoarce la mine”, a declarat acesta. Recent, acesta se plângea că nu-i ajunge pensia de 5200 de dolari şi că nu i-a mai dat bani de multă vreme.

Citește și: Ea este sosia lui Meghan Markle! Tot internetul este uluit de asemanare - FOTO

„Nu vreau să stau în liniște în sufrageria mea pentru tot restul vieții, așteptând să mă sune cineva sau să ia legătura cu mine”, a mai spus Thomas.

Admiratorii fostei actrițe au scris mesaje pe Twitter, pe platforma unde a fost publicat interviul pentru a-și exprima opiniile:
„Așa că șantajăm oamenii în direct la TV acum, 30 de zile sau el va acorda un alt interviu”.„ Pariez că Harry și Meghan nu se agită, a scris altcineva. „Thomas Markle a spus că ceea ce fiica sa și Harry au decis să facă este jenant. Ar trebui să-i fie lui jenă că-şi atacă constant propriul copil”. „Acest bărbat este viclean..el vrea doar bani”, se arată într-un alt mesaj  pentru Thomas.

Se pare că scandalul provocat se învârte în jurul banilor

Spre finalul interviului tatăl lui Meghan a spus îi datorează bani: „O să mă apăr și îmi va plăti pentru asta. Nu-mi pasă”, a spus el pentru Channel 5.

„În acest moment, ei îmi sunt datori. Harry îmi datorează, Meghan îmi este datoare. Prin ceea ce am trecut, ar trebui să fiu răsplătit”. El a spus că Meghan i-a promis că întotdeauna „va avea grijă de mine” când va îmbătrâni, potrivit evz.ro.