Meghan, Ducesa de Sussex, a fost detronată! Ducesa de Sussex suferă o nouă lovitură după mutarea în Canada. Cumnata sa, în vârstă de 38 de ani, a învins-o pe Meghan, de asemenea 38 de ani, după votul din această săptămână al Fashion Retail Academy.

Kate o bate pe Meghan şi devine cel mai popular ”icon” al modei din Familia Regală
Kate Middleton este acum pe primul loc , cu aproape jumătate dintre britanici care au votat-o ​​în comparație cu doar o cincime pentru Meghan Markle, a dezvăluit Fashion Retail Academy.

Kate a fost votată de 47,8 la sută dintre cei chestionați. Iar Meghan a obținut doar 20,1 la sută din voturi. Regina vine pe al treilea loc ca cea mai influentă în modă, asta datorită rochiilor strălucitoare și a pălăriilor foarte elegante şi potrivire. Unul din zece supuși spune că regina influențează cel mai mult stilul lor vestimentar.

Prințul Harry a fost numit cel mai elegant bărbat regal

Citește și: Un nou scandal zguduie Casa Regală. Tronul Reginei Elisabeta se clatină?

Harry a fost votat de 14 la sută dintre britanici, în timp ce doar 11 la sută dintre respondenți au spus că sunt influențați de stilul mai structurat al prințului William. Datele studiului arată că aproape 19 la sută dintre bărbaţii britanici sunt influențați de stilul vestimentar regal.

Această veste nu tocmai bună este dintr-o serie de lovituri pe care Meghan le încasează, întrucât mutarea ei în Canada a fost tulburată din cauza problemelor cu securitatea extrem de costisitoare. Iar petiția din partea cetățenilor canadieni care solicită oficialilor din țară să nu plătească factura pentru securitatea lor, este o altă veste proastă.

Vezi aici parerea canadienilor: Sondaj dezastruos pentru Harry şi Meghan

Numai că, Aaron Wudrick, directorul de la Federația canadiană a contribuabililor a declarat: „Canadienii sunt încântați să-i aibă pe ducele și ducesa de Sussex în Canada. Dar nu sunt motive de îngrijorare deoarece au spus chiar ei că nu sunt de acord cu faptul ca contribuabilii să fie obligați să îi sprijine în timp ce locuiesc aici. Toți canadienii le doresc binele pentru că își dau seama de ambiția lor de independență financiară”, se arată în comunicatul federaţiei.