Medicul lui Schumacher, asaltat de fanii legendei din Formula 1.! Uite ce ia revoltat

La începutul lunii septembrie, Michael Schumacher a fost adus la medicul Philippe Menasché pentru un tratament cu celule stem. Pentru că fanii legendei din Formula 1 își fac griji pentru idolul lor și speră într-un miracol, celebrul chirurg de la Paris spune însa ca nu e capabil de miracole, iar tratamentul pe care i-l administreaza fostului pilot nu este un experiment.

“Pentru miracole nu sunt competent. Eu si echipa mea nu facem experimente, e un termen abominabil ce nu are loc in medicina. E adevarat ca eu am fost primul care a facut un transplant de celule stem la inima, dar ciclul de teste clinice s-a terminat in urma cu doi ani”, a spus Philippe Menasché in cotidianul La Repubblica.

Citește și: Michael Schumacher este „în ultimul stadiu de degradare”! Un neurochirurg celebru dezvăluie tot

Imediat după ce fanii pilotului au  aflat ca Michael Schumacher a fost adus la Paris pentru un tratament cu celule stem, Philippe Menasché a fost asaltat de mesaje de la oameni din toata lumea care doreau si ei un astfel de tratament miraculos.

“In Italia aveti tot ce va trebuie, nu e nevoie sa veniti la mine la Paris. I-am trimis pe cei care m-au cautat la prietenul meu Guido Pompilio. A fost o explozie de atentie pentru departamentul nostru, dar acum am revenit la normal. In ultimii 20 de ani am progresat foarte mult, dar adevarul este ca in continuare stim foarte putin”, a mai spus Mensache.