Florin Busuioc, simpaticul prezentator meteo de la Pro Tv, cunoscut și sub numele de Busu, actorul  a fost supus unei intervenții de urgență medicale pentru a i se monta un stent. În prezent, starea actorului de sănătate este bună și va fi externat.

Dacă la sfârșitul săptămânii trecute medici erau rezervați în ceea ce privea starea de sănătate a actorului și spuneau că există riscul ca vedetei să i se mai monteze un al doilea stent, în aceste momente, starea lui este una stabilă şi nu mai este cazul ca el să fie sub atenţie medicală, potrivit Wowbiz.ro.

Medicii spun însă că actorul trebuie să aibă mare grijă, vasele lui de sunge sunt extrem de subțiri și pot duce la o ruptură.

”Busu trebuie să aibă mare grijă! Vasele de sânge sunt acum extrem de subţiri şi în fiecare moment, poate duce la o ruptură, de aceea, este obligatoriu să meargă periodic la investigaţii.

Este posibil să i se mai monteze un asemenea stent în următoarele luni, fiindcă starea lui este delicată. Oricum, trebuie să stea liniştit, să evite oboseala, stresul şi să urmeze un tratament medicamentos corespunzator”, au spus persoane de specialitate, potrivit wowbiz.ro.