Medicii au dat VERDICTUL CRUNT! Mihai Bendeac a vorbit despre lupta grea pe care o duce cu o BOALA SINISTRA: „Am un singur gand ce ma ajuta sa lupt…”

Medicii au  dat VERDICTUL CRUNT! Mihai Bendeac a vorbit despre lupta grea pe care o duce cu o BOALA SINISTRA: „Am un singur gand ce ma ajuta sa lupt…”
Medicii au dat VERDICTUL CRUNT! Mihai Bendeac a vorbit despre lupta grea pe care o duce cu o BOALA SINISTRA: "Am un singur gand ce ma ajuta sa lupt..."

Deseori in ultima perioada, Mihai Bendeac se plange de o stare precara a sanatatii sale psihice. Actorul le-a vorbit prietenilor despre cum l-au impins problemele spre cautarea adevarului si renuntarea la religie. 

Recent, celebrul actor a publicat un mesaj pe pagina lui de socializare, in care a vorbit cu toata sinceritatea despre lupta pe care o duce cu depresia, dar si despre divinitate si credinta.

NU sunt ateu!

Din contră… Am studiat cât am putut fizica cuantică. Depresia cu care trăiesc de o viaţă m-a împins la întrebări şi căutări. Aceste căutări m-au dus, repet, la fizică, istorie, chimie, filosofie, religie.

Concluzia mea? Divinitatea există. Punctul incipient. Generatorul infinitului (consider infinitul ca unică şi incontestabilă constantă). Dar consider, totodată, ORICE formă de religie ca fiind o manipulare jegoasă.

Şi, în urma reacţiilor de după ultimul episod „Băieţi de oraş”, consider că decizia mea de acum 15 ani de a renunţa la religia ortodoxă în care am fost botezat, a fost o decizie bună.

Mi-e milă de credincioşii ortodocşi. Părerea lor despre Dumnezeu este jignitoare. O divinitate cretină, absurdă, veşnic îmbufnată, oricând gata să pedepsească, să dea boli cui râde de ea, să blesteme generaţii întregi pentru o „greşeală” a cuiva… Aşa dobitoc?! Dacă asta ar fi divinitatea, mă piş pe ea. Sunt mai bun. Şi i-aş transmite că vreau neapărat în Iad.

Dar… „Divinitatea”, „Creatorul”, „Punctul incipient”, „Karma Lord”-ul meu ar fi râs cu lacrimi la acest episod.
Mi-e milă de voi. Şi de teama voastră imaginară vizavi de un Dumnezeu care, în vechiul testament, pune o haită de lupi să ucidă nişte copii.. Eu cred în lucruri simple, nu în religii.
Cred în bunătate, în milă faţă de orice fiinţă, în dreptate. Asta e religia mea.

Nu mai caut răspunsul. L-am aflat acum câteva luni.

Acum, am un singur gând ce mă ajută să lupt cu boala asta sinistră numită depresie: să aduc bucurie. Prin profesia mea. Visez artă de când mă ştiu. Şi mi-am sacrificat totul pentru ea: viaţă, familie, sănătate.

Fă ce iubeşti până te omoară. Altminteri, mori acum.

Noapte bună, copii!

, este mesajul care a aparut pe pagina de socializare a lui Mihai Bendeac.

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

3 Comentarii

  • Depresia este o boala a pacatelor si a gandurilor necurate,nu este de mirare ca si a pierdut credinta pentru ca el e un om ratacit,si din cauza asta nu stie ce face.Sa l ierte Dumnezeu ca nu stie ce face.

  • Adevarul este ca diavolul profita de lipsa de credinta si actioneaza ca atare. Daca nu frecventezi biserica, nu te rogi, nu te spovedesti si nu te cumineci cu Sfantul Trup si Scump Sangele Domnului, esti predispus la depresie, prin lucrarea diavolului. Iti da deznadejde, tristete, frica. Cazi in patima drogurilor si a alcoolului si sfarsesti ori in spital, ori in puscarie, ori iti iei viata si sfarsesti in sicriu. In orice caz, sa nu crezi cumva ca iadul e ceva pe care poti sa-l induri! Este ceva ce nici in cele mai urate cosmaruri nu se poate descrie. Dar pana traim, nimica nu-i pierdut. Accepta cu incredere si bucurie, statutul de crestin ortodox, profita din plin de acest ucru (pentru ca alte religii nu-ti dau posibilitatea sa te mantuiesti de pacate pe pamant), fii increzator in bunatatea si mila lui Dumnezeu (care a venit in lume „nu pentru cei sanatosi, ci pentru cei bolnavi” cu sufletul) , spovedestete, impartasestete si fii bun cu toata lumea in viata. Nu o sa cunosti niciodata depresia diavoleasca.

  • Se vede ca nu ai inteles nimic din credinta ortodoxa, te-ai lepadat de ceva ce nu cunosti si care ti-a fost dat ca dar…toti avem aceasta libertate….nu are Dumnezeu nevoie de noi, noi avem nevoie de El, cred ca ai constatat si tu…

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X