Măsură de precauție luată de Realitatea TV. Care este planul secret al postului. Este incredibil

În cazul în care televiziunea de știri vă rămâne cu licența expirată, patronii de la Realitatea TV s-au gândit deja la un plan de rezervă.

Consiliului Național al Audiovizualului (CNA) va analiza în ședința publică de astăzi nu doar prelungirea de licență a Realitatea TV, televiziune operată de Realitatea Media. Este vorba despre o altă solicitare, de data aceasta de la Geopol International, companie deținută de Cozmin Gușă, care are de mai mulți ani licența TV Realitatea Plus, potrivit paginademedia.ro.

Citește și:

Conform sursei citate, Geopol International dorește o modificarea a structurii de programe de la Realitatea Plus. Încă nu se știe în ce constă noua structură de programe Realitatea Plus și ce emisiuni urmează să conțină. Din cele susținute de pagina de media, reiese că se vor produce modificări astfel încât postul Realitatea Plus să aibă aceeași grilă de programe ca Realitatea TV.

Televiziunea Realitatea Plus a primit licență în 2013 și a început să emită abia în 2015, cu câteva zile înainte să-și piardă licența (CNA retrage licența posturilor care nu se lansează în cel mult doi ani).

Citește și:

Chiar și așa, din informațiile Paginademedia.ro, reprezentanții Realitatea Plus au avut deja discuții cu companiile de cablu în legătură cu preluarea postului de televiziune.  Realitatea Plus are însă o mare problemă: nu se află în lista cu posturile care sunt preluate obligatoriu de companiile de cablu.