Măști de protecție la PMB! Un virus necunoscut a lovit-o pe Firea. ALERTA!

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a venit astăzi la şedinţa Consiliului General al Municipiului Bucureşti, alături de consilierii municipali ai PSD, echipată cu măşti sanitare şi halate.

Ei spun că şi-au exprimat în acest fel nemulţumirea legată de numărul cazurilor de gripă publicate incorect pe site-ul Institutului Naţional de Statistică. Un alt motiv de nemulţumire îl reprezintă controalele anunţate la Primăria Capitalei de premierul Ludovic Orban.

Măști de protecție la PMB! „Ne protejăm de viruși guvernamentali…”

Citește și: Ultimă oră! Gabriela Firea a făcut anunțul: „Anunțarea suspendării cursurilor...”

„Vreau să explic faptul că am venit astăzi în sala de consiliu atât eu, cât şi consilierii generali PSD, cu măști de protecție și aceste halate, tot de protecție. Ne protejăm de viruși guvernamentali. Vreau să vă aduc la cunoștință faptul că în acest moment, în Capitală, avem 1905 cazuri de gripă sezonieră raportate de la medicii de medicină școlară din școlile de stat, dar, în continuare, pe site-ul oficial al Institutului Naţional de Sănătate Publică, o instituţie în subordinea guvernului, cu informaţii preluate de la DSP, de asemenea, o instituţie în subordinea guvernului, numărul cazurilor trecute în dreptul municipiului Bucureşti rămâne 92”, a spus Gabriela Firea, informează RRA.