MasterChef a ZDROBIT! Dacă mulți telespectatori spun că emisiunea culinară difuzată de Antena 1 este mai plăcută, cifrele spun altceva. Concursul culinar MasterChef, de la Pro TV, a fost lider de audiență, miercuri seară! Un concurent a luat un șorț auriu.

Miercuri seară, Chef Joseph Hadad a oferit, în premieră, un șorț auriu cu ajutorul căruia concurentul ajunge direct în bucătăria MasterChef, fără să mai treacă prin celelalte probe eliminatorii. Wanda Hogea a fost cea care i-a impresionat pe cei trei jurați, iar preparatul ei a dus-o direct în etapa în care doar 18 concurenți ajung. Ediția de aseară a fost lider de audiență.

Citește și: Tudor Chirilă, în rolul unui politician important în „Vlad – Fața întunecată a răzbunării!”, la Pro TV

Puternică și dezinvoltă, Wanda a venit în fața juraților convinsă că ceea ce a pregătit este un preparat demn de MasterChef, deși se confruntă cu unele probleme de sănătate. “Condiția mea fizică nu mă împiedică să fiu la fel de capabilă ca și ceilalți concurenți. Compensez cu pasiune și gust”, a spus aceasta la întâlnirea cu jurații.
O altă concurentă care i-a cucerit pe cei trei jurați a fost Alina Gologan, ”Scarlett Johansson” de România. Cunoscută pentru mulți ca vlogger și influencer, tânăra ”i-a predat” prima lecție de influencer lui Chef Joseph Hadad. La capitolul abilități culinare, Alina a reușit să obțină un șorț care-i oferă acces în etapa următoare.
MasterChef a fost lider de audiență pe segmentul publicului comercial, cu vârste cuprinse între 18 – 49 de ani, PRO TV a condus topul cu 5.2 puncte de rating și 22.6% share, spre deosebire televiziunea de pe locul secund, care a înregistrat 3.2 puncte de rating și 14.0% share.
În ediția din această seară, de la 22:30, telespectatorii vor afla noi povești impresioante de viață. După lecția predată ieri de Alina Gologan, azi, Chef Joseph Hadad va primi primele lecții de Hip-Hop. MasterChef este prezentul și viitorul pentru un concurent care vine în fața juraților pentru a câștiga din nou încrederea părinților, dar și statutul în societate, după ce a avut probleme cu legea.