Mașina din “Fast and Furious”/ Furios şi Iute”  are un nou proprietar. Uite cine și-a permis să o aibă în garajul său

Mașina din “Fast and Furious”, un Dodge Charger RT din 1970, cu care actorul Vin Disel a făcut furori a fost scoasă la  o licitație din America.

Modelul ce are o valoare estimata la sute de mii de dolari, de câteva ori mai mare decat valoarea de piață, a fost cumpărată de  un colecţionar român. Superba mașină are sub capotă un motor de curse, de peste 6.000 de centimetri cubi, modificat special pentru scenele incendiare din film.

Citește și:

Până în acest moment nu au fost furnizate informații despre persoana care a plătit o sumă impresionantă pe acest bolid de lux. Însă se știe că aceeași persoană a mai cumpărat alte trei mașin care au apărut în același film.

Licitaţia s-a ţinut anul trecut, în SUA, iar bijuteriile cu mulți cai sub capotă au ajuns recent în România. Preţul de achiziţie este ţinut secret. Modele similare au fost vândute cu peste 200 de mii de dolari bucata.

masina

Reamintim că Vien Diesel a făcut un gest extrem în memoria celui mai bun prieten al său, Paul Walker.

Citește și:

Când a devenit tată, actorul a anunțat că își va numi fiica nou născută PAULINE, în amintirea numelui cunoscutului actor din „Furios și iute”.

„Imi lipsește foarte mult. Am simţit că EL (Paul Walker) era în camera de la spital”, i-a declarat Diesel reporterului Natalie Morales, de la Today‘s

Am simțit că aceasta e o modalitate de a-i păstra memoria, devenind o parte din memoria meao parte din lumea meaNu știu un mod mai bun de a-mi aminti de Paul decât păstrându-l practic în familie”, a adăugat atunci Vin Diesel.