Masgda Vasiliu, ATAC DUR la adresa unor tinere: „Un fel de clovni cu ifose de Barbie”

Masgda Vasiliu, ATAC DUR la adresa unor tinere: „Un fel de clovni cu ifose de Barbie”
Masgda Vasiliu, ATAC DUR la adresa unor tinere: „Un fel de clovni cu ifose de Barbie”
Autor:

Magda Vasiliu, fosta prezentatoare a știrilor de la Prima TV, a reacționat pe Facebook imediat după ce a văzut în tribuna unui meci de fotbal look-ul unor tinere lipsit de naturalețe.

„Ieri m-am uitat la CFR cu Craiova. La fotbal mă pricep puțin spre deloc, dar, chiar și-așa, meciul mi s-a părut ok… Ca la orice meci de fotbal au fost momentele alea când regizorul ne arată pentru câteva secunde fetele mai răsărite de prin tribune… Nu erau neapărat urâte, poate ar fi fost chiar frumoase, dacă nu ar fi avut toate, dar absolut toate, niște sprancencene hidoase, groase, imense! Că erau tatuate sau desenate, habar n-am…. Dar erau hidoase.

Toate aveau un aer de travestit, dacă pot spune așa… Un fel de clovni cu ifose de Barbie… Pe vremea lui Ceaușescu eram cumva uniformizați prin forța împrejurărilor… Acum ne uniformizăm prin propria prostie! Și-a desenat una două lipitori deasupra ochilor și și-a țuguiat buzele… A fost suficient ca s-o urmeze o mulțime de individe fără nimic în cap în afară de ideea de a fi și ele „în trend”….

Un trend caraghios, fără rost, dar care are și o parte bună… Indică, cumva, câtă minte e un capul ăla cu sprâncenele de clovn…”, a scris Magda Vasiliu pe contul său de socializare.

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X