Mărturisiri inedite din viața lui Busu de la Meteo! „Am facut numai tâmpenii…”

Mărturisiri inedite din viața lui Busu de la Meteo! „Am facut numai tâmpenii…”
Mărturisiri inedite din viața lui Busu de la Meteo! „Am facut numai tâmpenii...”
Autor:

Marturisiri inedite din viata lui Busu de la Meteo.  Florin Busuioc, simpaticul prezentator de la Pro Tv, cunoscut și sub numele de Busu, actorul care a suferit un stop cardio-respirator, în timpul unui spectacol, a mărturisit că a avut o relație cu o femeie măritată.

Invitat la emisiunea pe care Andreea Esca o realizează la postul de radio Europa FM, Florin Busuioc a făcut dezvăluiri incendiare despre viața sa. El a mărturisit că în tinerețe a avut o relație intimă cu o femeie măritată.

“Am despărțit o femeie și am avut si proces din cauza asta pentru ca eram împreună cu ea, și mi-am făcut familia de ras. Terminasem liceul, lucram la uzina, ea are măritată, a și divorțat, și după aia ne-am despărțit pentru ca asa a fost sa fie. Voiam doar sa spun ca am făcut numai tâmpenii în adolescenta,” a spus Busu la Europa FM.

Acum Florin Busuioc este căsătorit cu Lili, o fostă studenta de-a sa de la Universitatea Hiperion, cu care are doua fiice, Catinca si Natalie.

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X