Mărturisiri incredibile făcute de Antonia: „Am fost nevoită să fac…”

Mărturisiri incredibile făcute de Antonia: „Am fost nevoită să fac…”
Mărturisiri incredibile făcute de Antonia: „Am fost nevoită să fac...”
Autor:

Antonia, una dintre cele mai apreciate cântărețe de la noi, care la aproape 30 de ani se poate mândri cu o carieră impresionantă și o familie perfectă, a dezvăluit ce meserie a avut înainte să devină celebră.

După ce a ajuns în America alături de părinții ei, Antonia a fost nevoită să se angajeze din cauza problemelor financiare pe care le aveau atunci părinții săi. Ea a intrat în lumea modei, experiența ce a ajutat-o în cariera muzicală.

“Mi-a luat puțin mai mult timp, având în vedere că sunt două mentalități total diferite, plus că am crescut acolo și nu aveam niciun prieten aici. Mi-a fost greu să mă adaptez, dar m-am mișcat repede, am intrat în lumea modei, având în vedere că părinții mei nu mai puteau să mă ajute cu bani. Am fost nevoită să fac bănuții mei. Nu a fost pasiunea mea niciodată, am făcut-o pentru experiență, dar m-a adus pe drumul pe care mi l-am dorit eu. De fapt, a fost un pas intermediar. Mi-a fost însă greu și a durat ceva până m-am obișnuit. Poate și din cauză că am venit la 18 ani”, a dezvăluit în exclusivitate Antonia pentru jurnaliștii de la VIVA!.

„Părinții mei și-au creat un stil de viață cât de cât OK pentru mine, să nu simt cumva că îmi lipsește ceva. Ne-am mutat în America pentru asta, să-și refacă viața de la zero, și mi-au oferit tot ceea ce am avut nevoie, dar în primul rând toată iubirea lor. Părinții mei mi-au dat întotdeauna multă afecțiune și încredere, m-au susținut cu muzica, am studiat muzică acolo în America, făceam ore de canto. Și îmi place că am moștenit acest lucru de la ei: să dau iubire mai departe, să ofer familiei mele, acum, că am și eu o familie. Mi se pare că este foarte important să oferi dragoste și afecțiune”, a mai povestit artista în cadrul aceluiași interviu, relatează okmagazine.ro.

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X