Mărturisiri INCENDIARE făcute de o vedetă TV de la Kanal D: “Mă fascinează acest om!”

Mărturisiri INCENDIARE făcute de o vedetă TV de la Kanal D: “Mă fascinează acest om!”
Mărturisiri INCENDIARE făcute de o vedetă TV de la Kanal D: “Mă fascinează acest om!”
Autor:

Mărturisiri INCENDIARE făcute de o vedetă TV de la Kanal D. Prezentatoarea noului sezon al emisiunii “Vrei sa fii milionar?”, unul dintre cele mai iubite si longevive show-uri concurs din istoria televiziunii, care a oferit lumii milionari in doar cateva zeci de minute,  a şocat fanii săi cu o mărturisire incendiară. Blonda a dezvăluit că este leșinată după un britanic.

De peste 20 de ani, Jeremy Clarkson este gazda show-ului ”Vrei sa fii milionar?” din Marea Britanie, iar Teo Trandafir a marturisit cat de mult il admira pe omologul sau britanic pentru complexitatea si autenticitatea de care da dovada la fiecare aparitie.

“Sunt lesinata dupa Jeremy Clarkson! Imi place faptul ca este complet diferit de mine si ca ma surprinde mereu. Se pricepe la masini, ceea ce este fabulos pentru mine, care nici macar nu stiu sa conduc, desi am carnet. Se pricepe sa enerveze oamenii, ceea ce pe mine m-ar ingrozi; faptul ca as putea sa devin neplacuta cuiva ma sperie, iar pe el il amuza foarte tare. Ma fascineaza acest om pe care nu il pot intelege. Suntem doi oameni din lumi diferite, traim si gandim diferit, dar, fundamental, facem acelasi lucru: televiziune”, a spus Teo Trandafir despre omologul ei britanic.

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X