evzmonden.ro Web analytics

MARTURISIRI DE SENZAȚIE! Cătălin Botezatu, despre prima PARTIDĂ DE AMOR

MARTURISIRI DE SENZAȚIE! Cătălin Botezatu, despre prima PARTIDĂ DE AMOR
MARTURISIRI DE SENZAȚIE! Cătălin Botezatu, despre prima PARTIDĂ DE AMOR

Cătălin Botezatu este unul dintre cei mai apreciați bărbați din România, atât pentru aspectul fizic pe care îl are la cei 51 de ani, cât și pentru caracterul său. Creatorul de modă este o persoană asumată, care spune lucrurilor pe nume.

Cătălin Botezatu a vorbit într-un interviu despre prima partidă de amor care a avut loc la 13 ani şi a mărturisit că nu a fost nimic grozav, poate din cauza partenerei, care era studentă la medicină.

„Mi-am pierdut virginitatea la o vârstă foarte fragedă, eu aveam 13 ani, ea avea 19 cred, era studentă la Medicină. Eram o gaşcă şi toată lumea spunea că cine o face primul e cel mai cu moţ.

Şi s-a nimerit să fiu eu. Îmi plăcea foarte tare această domnişoară pe care o urmărisem înainte şi care a căzut în mreje.

Am dus-o la mine acasă, nu ştiu dacă am simţit o plăcere sau nu, am simţit la sfârşit o usturime. Singurul lucru pe care îl doream era să ajung la băieţi să le spun că am făcut-o. Pe vremea aia nu erau telefoane mobile”, dezvăluia Cătălin Botezatu la o emisiune de televiziune, potrivit Libertatea.

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

[wysija_form id="7"]

X