Mărturisire șocantă! „După 7 ani, am puterea să fac mărturisirea public: eu am ucis-o pe Mădălina!”

Mărturisire șocantă! „După 7 ani, am puterea să fac mărturisirea public: eu am ucis-o pe Mădălina!”
Mărturisire șocantă! "După 7 ani, am puterea să fac mărturisirea public: eu am ucis-o pe Mădălina!"
Autor:

Mărturisire șocantă! „După 7 ani, am puterea să fac mărturisirea public: eu am ucis-o pe Mădălina!” Chiar dacă Mădălina Manole, cea mai populară artistă pop a anilor ’90, nu mai este printre noi, Dan Negru a scris câteva rânduri pe o rețea de socializare despre o întâmplare petrecută nu cu mult timp ca fata cu părul de foc să plece dintre noi:

”De azi-dimineaţă o văd pe toate televiziunile pe Mădălina Manole, aşa cum nu o vedeam deloc cât timp trăia…După 7 ani am puterea să fac mărturisirea public: eu am ucis-o pe Mădălina ! Povestea e scurtă…Am întâlnit-o ultima dată pe Calea Plevnei în faţă Facultăţii de Stomatologie. Eram în maşină, îmi aşteptăm soţia şi ea trecea pe jos.

Am coborât din maşină şi am pălăvrăgit vreun sfert de ora…Mi-a reproşat discret că nu o mai invit în showurile mele şi am încercat să-i explic că nu depinde doar de mine, că piaţă de publicitate ne presează să căutăm mereu “noul “aruncând “vechiul” la gunoi.

Era mâhnită, nici revoltată, nici resemnată. Doar mâhnită…Ţin minte că am trăncănit apoi minute bune tot felul de banalităţi. A fost ultima dată când am văzut-o în viaţă. Apoi, am aflat că sunt unul din ucigaşii ei. Am o mulţime de complici, de la oameni de radio până la producători, ştabi de televiziune sau corporatişti de prin agenţii de publicitate.Mulţi căpuşează doar televiziunea, radioul, sunt lipsiţi de pasiune dar suficienţi şi aroganţi explicând gusturile publicului. (…) Killerii (ucigaşii – n.r.) Mădălinei sunt şi cei ai Cerbului de Aur, ai folkului sau ai muzicii populare .

Cel mai ascultat radio în New York, încă din anii 80, e LiteFM, un format radio hoţ-adult-contemporary unde Sinatra, Elvis sau Beatles sunt în heavy-rotation. Aşa cum a fost Mădălina Manole doar după 14 iuie 2010…”, a scris Dan Negru pe pagina sa de Facebook.

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X