evzmonden.ro Web analytics

Mărturisire EXPLOZIVĂ. Anda Adam, MOMENTE de SINCERITATE: „Stiam că soțul…” Fanii sunt CONTRARIAȚI

Fericirea celor doi e umbrită de trecutul bărbatului
Mărturisire EXPLOZIVĂ. Anda Adam, MOMENTE de SINCERITATE: „Stiam că soțul...” Fanii sunt CONTRARIAȚI

Mărturisire EXPLOZIVĂ. La câteva luni de la ieșirea de la Exatlon, Anda Adam a povestit care au fost cele mai grele momente pentru ea din concurs. 

Invitată într-o emisiune TV, Anda Adam, cântăreață româncă de muzică pop, dance și R&B, în vârstă de 38 de ani, a mărturisit că timpul în care a stat departe de fiica ei a fost groaznic.

„Imi era foarte dor de fetita mea. Stiam ca sotul are grija de ea, insa, ca orice mama, sufletul meu era sfasiat. Ma gandeam la micuta mea si imi veneau lacrimile in ochi intruna.

Cu toate acestea, nu doream sa ma exteriorizez, mai ales ca mai erau si altii la “Faimosi” care aveau copii in tara si le era greu. Din acest motiv, ma duceam in toaleta din spatele baracii in care stateam si plangeam acolo cinci minute. Stiam ca nu sunt camere si nu pot fi vazuta si gaseam aceasta portita de a fi singura si de a-mi manifesta sentimentele”, a spus Anda Adam, in exclusivitate, pentru WOWbiz.ro.

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

[wysija_form id="7"]

X