Mărturisire EMOȚIONANTĂ! Codin Maticiuc, despre „ROLUL vieţii sale”. Smaranda se va naște la începutul lunii aprilie. „O să fiu un tată bătrân…”

Mărturisire EMOȚIONANTĂ! Codin Maticiuc, despre „ROLUL vieţii sale”. Smaranda se va naște la începutul lunii aprilie. „O să fiu un tată bătrân…”
Mărturisire EMOȚIONANTĂ! Codin Maticiuc, despre „ROLUL vieţii sale”. Smaranda se va naște la începutul lunii aprilie. „O să fiu un tată bătrân...”
Autor:

Mărturisire EMOȚIONANTĂ! Dorința lui Codin Maticiuc de a avea un copil a rămas de 15 ani ca o amprentă în sufletul său, însă anul acesta visul lui s-a împlinit. Va deveni tata de fată la începutul lunii aprilie.

Codin Maticiuc, unul dintre cele mai controversate personaje ale lumii mondene, se pregăteşte de rolul vieţii sale chiar dacă şi-ar fi dorit să fie un tată mai tânăr. În ceea ce priveşte relaţia cu mama copilului său, actorul este extrem de discret, potrivit observator.tv.

„De foarte mult timp îmi doresc lucrul acesta, de când eram foarte tânăr şi mi-aş fi dorit să fiu un tată tânăr şi mi se pare că am trecut pe lângă treaba asta . O să fiu un tată bătrân şi cu un dinte de aur. Fiica mea, Smaranda se naşte pe …undeva la începutul lunii aprilie şi apoi terminăm Miami Bici, o să fie nebunie totală”, a povestit Maticiuc.

De ce Smaranda? Vedeta explică: „Dacă aş fi avut băiat l-aş fi numit după tata …Îmi place şi numele şi mi se pare că e şi un mod frumos de a-ţi onora părinţii.”

Maticiuc și-ar fi dorit să fiet tată de băiat: „ Eu chiar mi-am dorit copii, cred că mi-aş fi dorit un pic mai mult băiat pentru că mi se pare că am mai mult de dat unui băiat, cred că am mai multe să imprim. Ea când o să îmi spună că vrea să iasă în club, o să fie prin sms pentru că probabil o să fie încuiată într-o pivniţă şi o să îi dau un telefon să poată să vorbească doar cu mine să îmi dea sms-uri sau poate o staţie. Nu cred că o să îşi dorească club, cred că o să vrea să vadă soarele sau chestii de genul ăsta, să vadă un parc. Cred că îmi doresc să fie totul o negociere. Nu e vorba de duritate, de chestii fizice, de ridicat ton.

Recent, Codin Maticiuc, celebrul crai de Dorobanți a scris despre dorința launtrică de a avea un copil.

”Ma gândesc la tine

Ma gândesc la tine. Sunt cincisprezece ani de când o fac. Mi se întâmpla când sunt treaz și câteodată chiar și când sunt afumat. Mi se întâmpla când sunt singur sau cu prietenii in jur. Vara când e foarte cald și iarna când stau mult in casa. Mi se întâmpla mereu când ploua.
Ma gândesc la tine si știu ca ne vom înțelege bine. N-are cum sa fie altfel căci noi ne iubim. N-are cum sa fie altfel căci suntem la fel. Avem aceleași vise, sistem de valori și tristeti.
Ma gândesc la tine. Tu ești eu doar ca mai bun. Esti varianta mea 2.0. Esti poza mea de pe Instagram dacă as folosi filtre d’alea penibile.
Ma gândesc la tine deși încă nu ești. Cel puțin fizic căci in mine ești de ceva vreme. Recunosc ca sper sa fii baiat. Doar pentru ca dacă as avea fata cred ca as iubi-o prea pătimaș. Cu gelozii și posesivitate. Dacă ai fi fata mi-e teama ca n-as ști sa ma port cu tine cum n-am știut sa ma port cu nicio fata din viața mea. Dacă ai fi fata te-aș învața sa fii independenta. Te-aș învața cum sa te comporți cu bărbații ca sa le devii si otrava si antidot. Totuși pentru mine ai fi drog cum n-ai fi pentru altul.
Ma gândesc la tine. Ma gândesc ca dacă baiat ai fi te-aș învața sa trăiești. Te-aș lasa sa și greșești doar ca sa crești. Ți-aș spune tot ce eu n-am știut când am avut vârstele tale. Te-aș învața cum sa le iubești și te-aș ruga sa nu le rănești dar am sa înțeleg de o vei face și voi pune asta pe seama genelor proaste transmise tot de mine.
Ma gândesc la tine. Și nu-mi pasa dacă vei fi fata sau baiat. Vreau sa faci doar ce-ti place dar vreau să-ți placa ceva. Și vreau ca acel ceva să-l faci bine și cu pasiune. Nu insist sa te naști in Romania dar vreau sa crești aici. Măcar cât tine de mine. Vreau sa cunosti țara asta cu bune și cu rele și cândva sa fie mai putine rele in ea datorită tie. Vreau sa vorbești fluent măcar doua limbi străine dar sa gândești și sa înjuri in romană.
Ma gândesc la tine și îți promit ca n-am sa te bat la cap dacă nu știi la scoala dar am sa te bat la propriu dacă nu știi sa spui “buna ziua”, “multumesc” și “la revedere”. Va trebui sa respecți mai mult femeia de serviciu decât patronul. Și ghici ce? Abia atunci te va respecta și patronul.
Ma gândesc la tine și îți spun ca nu-ti va lipsi nimic. Nimic important. Educația aleasa și călătoriile. Filmul, muzica si teatrul. Poate doar hainele scumpe. Nu te ajuta la nimic, puștiule, crede-ma pe cuvânt. Chiar dimpotrivă. Am învățat și eu dar destul de târziu. Bine, recunosc, mai strict voi fi cu băiatul aici. Fata de vei fi, vei prinde câteva gentuțe. Pentru Birkin însă va trebui sa muncești, însă.
Ma gândesc la tine și ma întreb de ce nu vii încă. Probabil știi tu mai bine când e momentul nostru”, este mesajul postat de Codin Maticiuc.

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

1 comentariu

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X