evzmonden.ro Web analytics

MĂRTURII CUTREMURĂTOARE despre Andrei Gheorghe. Uite ce reacție ACIDĂ a avut Dan Negru

Foto: Adrian Staicoviciu_Mediafax
MĂRTURII CUTREMURĂTOARE despre Andrei Gheorghe. Uite ce reacție ACIDĂ a avut Dan Negru

MĂRTURII CUTREMURĂTOARE despre Andrei Gheorghe. Uite ce reacție ACIDĂ a avut Dan Negru

Odată cu moartea neașteptată a jurnalistului Andrei Gheorghe, toți colegii au fost șocați după aflarea veștii. Aceștia au reacționat imediat cu privire la dispariția cunoscutului om de radio și televiziune, iar Dan Negru a avut o reacție acidă după moartea lui Andrei Gheorghe.

Cu regret, Dan Negru spune că nu l-a apreciat pe Andrei Gheorghe la adevărata lui valoare pe timpul vieţii, dar îl omagiază acum.

Redăm în exclusiv mesajul postat de prezentatorul TV pe Facebook:

„E ipocrită şi mizerabilă breasla mea! Îl omagiază azi în toate titlurile, dar de multă vreme l-a ignorat total! Când venea vorba de Andrei Gheorghe i se punea eticheta «nu mai are public»! Prea deştept, liber şi citit pentru breasla asta, azi! Am vorbit cu Mile Cărpenişan, trist, doborât şi dat afara din breaslă, dar după moartea lui aceeaşi breasla îl punea pe prima pagina şi îi făcea emisiuni omagiale. Pe Iosif Sava l-au dat afara din TVR şi apoi, după moarte, i-au pus un bust pe coridoare. Mizerabilă şi ipocrită breaslă!“, a scris Dan Negru pe Facebook.

Dan Negru a avut marea plăcere să-l aibă în emisiune pe jurnalist, însă l-a refuza de fiecare dată: „Nu fi bou! Nu mă mai chema!», aşa mi-a refuzat ultima dată Andrei Gheorghe invitaţia de a veni în show-ul meu! Eram în restaurantul Nobil din Chişinău, lucram amândoi pentru Prime TV şi îl tot băteam la cap să vină invitat la «Blonde» împreună cu Vadim Tudor. Mă refuza mereu! Acolo, la Chişinău, când voia să nu pricep ce spune, o rupea pe ruseşte cu cei din jur! Când a fost arestat pe motiv că ar fi consumat droguri, PRO TV nu s-a dezis de el, mai mult de atât, bossul Pro, Adrian Sârbu, l-a susţinut public. Cool, cu energie şi lumină, fără gânduri negre“, a mai adăugat Dan Negru, potrivit viva.ro.


Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

1 comentariu

  • Dan Negru un om mediocru care are impresia ca este o personalitate. Uita însă ca vrăjitoarea cu har diavolesc Carmen Harra i-a prezis o moarte subita în anul 2018.
    Si la urma urmei ce tot croncane Dan Negru? Care nici măcar liceu la seral nu a terminat?

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

[wysija_form id="7"]

X