evzmonden.ro Web analytics

ADEVĂRUL despre MĂRTURIA DEŢINUTULUI DE LA ROMÂNII AU TALENT. Cât de vinovat este ANDREI GRIGORIU?

Mama fetei ucise pentru 200 de euro spune că ANDREI GRIGORIU a participat la crimă

ADEVĂRUL despre MĂRTURIA DEŢINUTULUI DE LA ROMÂNII AU TALENT. Cât de vinovat este ANDREI GRIGORIU?
ADEVĂRUL despre MĂRTURIA DEŢINUTULUI DE LA ROMÂNII AU TALENT. Cât de vinovat este ANDREI GRIGORIU?

La “Romanii au talent”, Andrei Grigoriu i-a impresionat pe toti cu povestea spusa de el. Juratii, dar şi publicul l-au privit cu compasiune când a mărturisit că a venit din puscarie unde se afla din 2003, condamnat la 16 ani de inchisoare, pentru ca a tainuit ca prietenul sau a ucis o fată, Erika Monika Utik, o studenta in varsta de 25 de ani, din Timisoara.

“Aveam un prieten, care s-a certat cu o persoana din cauza banilor. A fost scandal… N-a fost prima oara cand s-au certat, deci nu era ceva nou. S-au certat pentru bani, a avut un cutit la el, persoana a decedat… Deci o singura lovitura de cutit, a decedat persoana.

Nu am fost la politie, n-am spus nimic, timp de trei ore. Eram de fata cand s-a intamplat, nu chiar de fata, dar eram destul de aproape. L-am ajutat pe el sa scape de hainele lui… Tainurile trei ore si pentru ca am ascuns hainele lui, am fost condamnat. Cel care a comis omorul era cel mai bun prieten al meu. Totul s-a intamplat in spatele blocului, exact unde statea. Unde stateam toti. Era noaptea. Efectiv nu am vazut… n-am vazut-o pe ea, stiu doar de la el ce s-a intamplat. Nu am stat sa ma gandesc la ceea ce s-a intamplat. Nu am stat sa rumeg.
Cadavrul a ramas acolo. Hainelor lui eu le-am dat foc. Am recunoscut din prima ce s-a intamplat. Poate daca ma duceam eu din buna initiativa la politie, nu faceam nicio zi de puscarie“, a povestit concurentul de la Românii au talent intr-un interviu din noiembrie 2014, citat de wowbiz.ro.

Disperare pentru mama fetei ucise

mama erica andreiDe partea cealaltă, mama tinerei ucise spune că Andrei și prietenul său i-au tăiat gâtul fiicei sale pentru 200 de euro şi că a fost șocată să-l vadă pe Grigoriu spunând povestea în acest mod la “Românii au talent”.

“Nu eram în camera cu televizorul când a fost difuzat momentul, așa că doar auzeam ce se spune. Când am înțeles cine este, am revenit și am privit la televizor împietrită. La final, când am auzit-o pe Mihaela Rădulescu cum i-a spus că ea i-ar fi iertat toată păcatele, iar pe domnul Bebe cum vorbea despre sufletul lui bun, am crezut că se prăbușește tavanul pe mine. Am urlat, am retrăit coșmarul din urmă cu 12 ani. Aș fi strigăt să afle toată lumea cine e el și ce a făcut de fapt. El e omul care mi-a omorât față, care mi-a distrus viață!”, a spus femeia.

Mama Erikăi a povestit cum s-a petrecut tragedia

studenta ucisaAndrei Grigoriu a fost considerat complice la crimă. El a fost cel care a chemat-o pe fiică mea jos, spunându-i că vrea să-i dea datoria. El și celălalt băiat, Lungu, se împrumutaseră la Erika cu 200 de euro și tot amânau să-i dea banii. Am înțeles că atunci când s-au întâlnit cu fiică mea i-au mai cerut bani, iar ea a început să țipe la ei. S-au enervat și au omorât-o. Andrei Grigoriu a ținut-o că să nu țipe, iar Lungu i-a tăiat gâtul. Fata mea s-a zbătut, au spus anchetatorii, pentru că a fost atât de tare ținută încât avea mandibulă ruptă. Cei doi criminali au plecat apoi, s-au spălat în Bega și tot acolo au aruncat cuțitul. Apoi, au fost la bunica unuia dintre ei și s-au schimbat, iar hainele murdare de sânge, Grigoriu le-a ars sub un pod. Eu știu toate aceste informații de la proces, din ce spuneau anchetatorii“, a mai spus mama fetei într-un interviu acordat pentru Wowbiz.

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

[wysija_form id="7"]

X