Marte aflat in zodia Capricorn este de partea celor care vor sa isi schimbe destinul. Planeta Actiunii va ramane in acest semn zodiacal pana la sfarsitul lunii martie.

Mai sunt inca doua saptamani cu Mercur retrograd, dar lucrurile incep, deja, sa se schimbe. Marte aflat in Capricorn pana la sfarsitul lui martie ne impinge de la spate, ne grabeste, ne da curaj, ne aduce solutii.

Totusi,  deocamdata, s-ar putea sa nu avem toate informatiile ori sa oscilam intre doua variante, facand comparatii cu trecutul sau incercand sa reluam vechi relatii sau vechi colaborari.
Mercur retrograd pana in 10 martie readuce in viata noastra oameni sau situatii din trecut sau provoaca intarzieri, complicatii, amanari si nu ne prea sprijina in planurile sau proiectele noastre.

Citește și:

Dar pana la sfarsitul lui martie, Marte va actiona in zodia Capricorn, alaturi de Marele Benefic Jupiter, de Saturn, lordul Karmei si de Pluton, planeta Transformarii.
Iar Marte in Capricorn ne ajuta nu doar sa ne facem ordine in ganduri si in viata, ci si sa cautam solutii la problemele care nu ne dau pace.

Marte e planeta Actiunii si s-ar putea ca nu toata lumea sa se adapteze la ritmul rapid pe care contextul astral il ofera tuturor zodiilor, dar Jupiter, aflat tot in aceeasi zodie, aduce si incredere, si optimism, si noroc.

Marte este si planeta Razboiului, iar Saturn este lordul Karmei. Impreuna, cele doua planete sunt si vor fi de partea celor care au curajul sa lupte pentru visul lor si chiar sa isi schimbe destinul.