Marius Tucă revine în TELEVIZIUNE! Dezvăluiri INCREDIBILE despre Alessandra Stoicescu: „Îţi plăcea ideea că eşti într-o televiziune…”

Marius Tucă revine în TELEVIZIUNE! Dezvăluiri INCREDIBILE despre Alessandra Stoicescu: „Îţi plăcea ideea că eşti într-o televiziune…”
Marius Tucă revine în TELEVIZIUNE! Dezvăluiri INCREDIBILE despre Alessandra Stoicescu: "Îţi plăcea ideea că eşti într-o televiziune..."

Marius Tucă a vorbit despre revenirea la Antena 3, după o pauză de șase ani. Celebrul prezentator își amintește cu plăcere cum a cunoscut-o pe Alessandra Stoicescu.

„O să povestesc o întâmplare cu tine, tu nu știi. Abia veniseși în redacție, aveai cred că 18-19 ani. N-ai fi vrut să faci nimic, dar îți plăcea ideea că ești într-o televiziune, alergai de colo-colo, toată ziua, încercai să înveți, dar nu erai convinsă că vrei să faci asta. Aveai o energie incredibilă de a face lucruri, asta mi-a plăcut foarte tare” a povestit Marius Tucă la Antena 3.

Jurnalistul a afirmat că nu a mai fost la Antena 3 de șase ani. Despre revnirea sa în televiziune, Marius Tucă a mărturisit: ”Rămâi cu microbul, dar mi-e bine așa cum sunt acum. Probabil că într-o zi sau într-o altă viață, o să fac din nou televiziune”.

Marius Tucă a precizat că acum face radio: ”Am achiziționat Smart FM, fac radio, mă ține în formă. Fac în fiecare dimineață matinal cu actorul Marius Manole, avem o chimie excepțională. (…) În rest, am multe chestii culturale, e plictiseală”.

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X