EMOȚIONANT! Marius Moga, declarație de dragoste INEDITĂ pentru Bianca: „Pentru că ești femeia…”

EMOȚIONANT! Marius Moga, declarație de dragoste INEDITĂ pentru Bianca: „Pentru că ești femeia…”
EMOȚIONANT! Marius Moga, declarație de dragoste INEDITĂ pentru Bianca: „Pentru că ești femeia...”
Autor:

Marius Moga este rezervat în declarații, dar când o face toată lumea este uimită. De data aceasta a venit cu o declarație de dragoste pentru frumoasa lui soție, Bianca Lăpuște, căruia i-a jurat iubire veșnică în fața lui Dumnezeu în urmă cu cinci ani.

Nu este vorba despre o declarație de dragoste clasică, ci una muzicală. În urmă cu două zile, Marius Moga a lansat o nouă melodie, alături de celebrul artist Smiley. Melodia se numește „Ai grijă de femeia ta”.

Cu această ocazie, artistul a scris și un mesaj partenerei sale de viață, Bianca Lăpuște: „În cateva ore se lansează #AiGrijaDeFemeiaTa și cel mai mult vreau să îți mulțumesc ție @biancamogalapuste pentru că ești femeia vieții mele și învăț în fiecare zi cum să am grijă de tine mai bine! Te iubesc #femeiamea #iubitamea #prietenamea #muzamea❤️”, a scris Marius Moga pe Instagram, în dreptul unei fotografii în care apare alături de soția sa.

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X