Marius Elisei si Oana Roman au hotarat sa mearga pe drumuri separate dupa sapte ani de casnicie! Desigur, vor ramane in relatii bune de dragul copilului lor.

„In aproape 7 ani de relație am trăit împreună cu Marius momente absolut minunate și fericirea adevărată , dar am avut si momente foarte grele in care amândoi ne am luptat cu boala, cu lipsurile, cu grijile!

Aceste încercări si au pus amprenta asupra noastră si desi am incercat si luptat pentru familia mea, am ajuns in punctul in care între noi lucrurile nu mai functioneaza ca si cuplu. Am decis de comun acord să ne separăm! Nu stiu daca pentru totdeauna, asta doar timpul va decide.Scopul nostru comun rămâne acela de a o creste frumos pe Isabela!

Citește și: Botezatu, reacție dură după ce Bianca Drăgușanu a anunțat divorțul: „E mai bine așa”

Cu aportul amândurora din toate punctele de vedere. Cand părinții mei au divorțat, tata a decis sa întrerupă orice fel de comunicare si legatura cu mama , lucru care mi a cauzat o suferință și o trauma de nedescris”, a scris Oana Roman pe internet, pentru a lămuri zvonurile.

Oana Roman a marturisit ca Marius Elisei sufera de alopecie, o boala care se declanseaza pe fond nervos. Oara divortul celor doi sa fie cauza principala?

O să se spună că din cauza mea a păţit asta

„Este o alopecie care se face pe fond de stres. O să se spună că din cauza mea a păţit asta. Eu am o prietenă foarte bună şi care este medic dermatolog şi i-a prescris un tratament. El are păr deja acolo şi nu se vede încă. Tratamentul a avut efect şi trebuie să îşi dea în fiecare zi”, a spus vedeta, citeaza CanCan.