Legătura dintre Marius Elisei și transexualul Roxi. Formează un cuplu? Oana Roman este în stare de șoc de când s-a aflat adevărul. „E real…”, a mărturisit Marius.

Marius Elisei, soțul Oanei Roman a făcut primele declarații despre schimbul de mesaje savuroase cu Delia Rexha, transsexualul din Oradea, recunoscut pentru muzica sa.Formează un cuplu?

Soțul vedetei se află într-un plin scandal cu Delia Rexha, fosta amantă a lui Nicolae Guță, care nu este deloc străină de lumea showbizului autohton.

Mai multe surse susțin că Delia Rexha, cântăreață de manele în vârstă de 25 de ani, originară din Oradea, ar fi motivul principal al separării dintre cuplul Oana-Marius, din urmă cu aproximativ o lună și se presupune că soțul vedetei ar avea o relație ascunsă cu Delia Rexha.

Marius Elisei: E real, mă rog, nu știu

Citește și: Oana Roman rupe tacerea! Adevarul despre casnicie: "Nu este o rusine"

Deși cei doi s-au împăcat, Marius Elisei a avut prima reacție cu privire la presupusa legătură pe care ar avea-o cu transsexualul Delia Rexha.

“E real, mă rog, nu știu. Probabil că este o discuție mai veche și eram cu siguranță… nu-mi regăsesc textul, adică nu sunt eu acolo, dar cert e că, cu siguranță am fost într-o stare mai avansată de ebrietate și îmi ardea de glume, de show”, a declarat Marius Elisei, pentru spynews.ro.